Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar falcao feg, diagne hiç birini satamayacak.parasini veriyoruz hepsinden faydalanmaliyiz.taraftar yönetim bu adamları rehabilite etmeli ve takımı havaya sokmaliyiz.kaliteli orta saha ve kanatta alırsak ligi sonuna kadar kovalariz diye düşünüyorum.5 tane adam alacagimiza 2 tane kalitesi tartışılmaz adam almalıyız.

Ben bu Marcao konusunda yönetime ve Fatih hocaya güveniyorum. Son dönemlerde Fatih Terim'i teknik-taktik açıdan sık sık eleştirsem de oyuncu iletişimi ve problem çözme konusunda dünyanın sayılı teknik direktörlerindendir kendisi. Zamana bırakmalı ve olayı artık geride bırakmalıyız. Marcao da bence şık bir özür dilemiş. Hele hele yok 3 maç yok 5 maç konularına girmek yanlış. Artık burda transfer ve takımın teknik eksiklikleri vs konuşulmalı.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson acil getirin şu adamı 2-3 hafta boşa geçecek 10 kişi ligin yeni takımı üstelikte çok kötü bir takıma hücum edemedik. Bunun sebebi hücum hattı değil orta alan üretemiyor taylan berkan preste ne kadar çok top kaybetti ilk 30 dakika. O topu 3. Bölgeye taşıyacak oyuncumuz yok, ihtiyaç dieng tarzı değil direk gedson lazım. Cicaldauyu hiç anlamadım ilk maçına bağlayalım.

Yav Marcao yeminle parçaladın beni yav acaba biz mi çok duygusalız millet olarak ulan ağlamak üzereyim valla ya keşke olmasaydı

aga be cok üzüldüm ama git

Bu olay takim icinde cozulmese boyle bir sey soylemez ozur dilemis verilen cezaya da razi olduğunu söylüyor ailesine laf edenler de Galatasaray li değildir konu uzamadan verilen cezasini cekip takimina dönsün Galatasaray futbolcusuna yakışan şekilde özür dilemis daha marcao yu da kaybetmemek kazanmak lazim

adam özür dillemis. bence bu konu bir ceza ile kapatilmali.

hakli oldugumu düsündügüm diyor.

yani o an hakli oldugunu düsünmüs anlamina geliyor bana göre...
Bence tek saha ici el kol hareketinden dolaya o an saldirmadim ondan öncesi var diyor yada ben gitmek istiyorum yönetim cok bonservis istiyor ederimi düsüyorum diyor artik neyse konusmali yönetim eger gitmek istiyorsa en az 7-8 milyon bonservis getirmeli

Super lig’de 65 mac 52 gol
Galatasaray’da 43 mac 25 gol

mbaye_diagne_yeni_39bb5_800.jpg

Hocanın Eylül’ü bekliyoruz demesinin arkasında Ozan Kabak da var mıdır acaba eğer satılamazsa ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt