- 18 Temmuz 2009
- 82.338
- 240.841
- 5.263
10 abartı ona lafım yok.İlk defa dinledim. O olabilir. 3 milyon iyi rakam 8 10 milyon abartı rakam dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 abartı ona lafım yok.İlk defa dinledim. O olabilir. 3 milyon iyi rakam 8 10 milyon abartı rakam dedi.
Sokakta aynisini birine yapsan, aksam haberine herhalde Orhan Akyüz denilen sahis 4 yerden bicaklandi diye haberi düser.
ligimize bir mısırlı forvet daha geldi
çimler bizim stadyumdan güzel görünüyor
Galatasaray a en büyük ceza marcao tarafından verilmiştir. Yahu adam özünde bile beni affetmeyecek Galatasaray taraftarı var diyor. Göndermek istiyorsanız da gönderebilirsiniz diyor. Adamın derdi milletin karısına sövmesi ki haklı bu konuda. Onun karısına söven herkese ben de sövüyorum.Öyle birşey olmaz merak etme Tugay Elser denilen şahıs. Ben karşılığını verebilirim Allah’a şükür. Haberlere de çıkmam. Marcao’yu savunmuyorum. Yaptığı hareket rezalet. Kerem’e de geçmiş olsun diyorum, efendiliği için de saygı duyuyorum.Medyadaki trollerin algı yapmaya uğraşıp Galatasaray’a zarar vermeye çalıştığından bahsediyorum sadece.
Regista takıntısı var hocanın belli Şilili Taylan bulmuş kendine haber doğruysa atikligiyle top kapan bir oyuncu en önemli özelliği ileri çıktığında ceza sahası dışı şutları ve diagonel pasları oyunun yönünü çok iyi değiştirebiliyor teknik bir defansif orta saha boyu baya kısa hava topları doğal olarak en büyük dezavantajı en önemli artısı ise sırtı dönükte top alabilmesi geriden baskı yediğinde bunalıma girmiyor sakin oynuyor serbest durumdaysa alınması çok iyi olur aliou dieng yerine çok daha az maliyete sistemimize çok daha uygun bir oyuncu
Kim bu
Tam bize lazim adam iste yarin gelsin baslasinRegista takıntısı var hocanın belli Şilili Taylan bulmuş kendine haber doğruysa atikligiyle top kapan bir oyuncu en önemli özelliği ileri çıktığında ceza sahası dışı şutları ve diagonel pasları oyunun yönünü çok iyi değiştirebiliyor teknik bir defansif orta saha boyu baya kısa hava topları doğal olarak en büyük dezavantajı en önemli artısı ise sırtı dönükte top alabilmesi geriden baskı yediğinde bunalıma girmiyor sakin oynuyor serbest durumdaysa alınması çok iyi olur aliou dieng yerine çok daha az maliyete sistemimize çok daha uygun bir oyuncu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam ihtiyacımız olan adammışRegista takıntısı var hocanın belli Şilili Taylan bulmuş kendine haber doğruysa atikligiyle top kapan bir oyuncu en önemli özelliği ileri çıktığında ceza sahası dışı şutları ve diagonel pasları oyunun yönünü çok iyi değiştirebiliyor teknik bir defansif orta saha boyu baya kısa hava topları doğal olarak en büyük dezavantajı en önemli artısı ise sırtı dönükte top alabilmesi geriden baskı yediğinde bunalıma girmiyor sakin oynuyor serbest durumdaysa alınması çok iyi olur aliou dieng yerine çok daha az maliyete sistemimize çok daha uygun bir oyuncu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi