Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep aynı duyumlar dönüyor, 1-7 Eylül dediler kuruttular nöbeti. Ayrıca o Babel'in pozisyonuna nasıl penaltı çalınmaz. Biraz da buna dikkat çekilmeli.
Valla başkan ve Fatih hocanın açıklamalarından en azinda 1-2 transferi Avrupa'da kapanmadan yapacaklar. Limit problemi var. 1-7 arasını ise fırsat transferi olarak görüyor lar. Orayada kritik yerlere 1-2 transfer daha yaparlar diye umuyorum

Ulan ne gedson mus arkadas sanki snejdeir gelecek 10 gol 10 asist yapacak alti ustu gecen sene tempolu 3 4 mac oynadi bizim bitik orta sahada parladi

Bizim bu sene tempo sorunumuz yokki Berkan Cicaldau ile tempomuz artti sorunumuz yaraticilik skor ve topu oyuna sokacak adam gidip gedson gedson diyip su anda ihtiyacimiz olmayan adama zaman harcayip para basmak mantiksiz madem gedson hedefti cicaldau niye alindi bize skor uretecek kanat ve topu oyuna sokacak 6 numara lazim biktim stoperlerin top dolastirip ileri sisirmesinden top kayiplarindan

8 gündür ilk defa yemek yedim.4 saat yürüdüm bi de.en sevdigim agustos ayi mundar oldu.transfer de yok

8 gündür ilk defa yemek yedim.4 saat yürüdüm bi de.en sevdigim agustos ayi mundar oldu.transfer de yok

Marcao yönetimi de transferden uzaklaştırdı. Bence şu anda kimse ile pazarlık falan gapılmoyprdur. Varsa yoksa marcao muhabbetinden nasıl en az yara ile çıkarız düşünüyorlardı.

Ulan ne gedson mus arkadas sanki snejdeir gelecek 10 gol 10 asist yapacak alti ustu gecen sene tempolu 3 4 mac oynadi bizim bitik orta sahada parladi

Bizim bu sene tempo sorunumuz yokki Berkan Cicaldau ile tempomuz artti sorunumuz yaraticilik skor ve topu oyuna sokacak adam gidip gedson gedson diyip su anda ihtiyacimiz olmayan adama zaman harcayip para basmak mantiksiz madem gedson hedefti cicaldau niye alindi bize skor uretecek kanat ve topu oyuna sokacak 6 numara lazim biktim stoperlerin top dolastirip ileri sisirmesinden top kayiplarindan
Bize gelmeden önce 1 veya 1.5 sene top oynamadı üstat 3-4 tane tempolu maç oynaması gayet normal değil mi?

Cicaldau başarili bi yurt dışı serüveni yasayacak bizimle,mayis 2022de de kariyer yilina girer.biraz sabir

Maçları dikkatli izlemedigini düşünüyorum. Gedson sadece tempo yapmıyor. Acayip top kapıp atağa da çıkmamiza yardımcı oluyor. Ayrıca hiçte azımsanmayacak kilit pas atacak yeteneği var

Biz bu sezon kaç maça çıkıcaz? Lig temiz 40 maç, Randers'a elensek bile Avrupada garanti 6 maç var. ZTK'da da biraz ilerledik desek 4-5 maç totalde 50 maç yapıyor mu yapıyor.
Sen düşünüyor musun bu orta saha üçlüsü ki şu an zaten alternatifsizler, 50 maç oynayacaklar. Gedson bu takımı ileri taşıyan, tempolu hatta yaratıcılığı da olan bir futbolcu. 6 değil BxB 8 lazım

berkana çok çok güveniyorum en başından bu yana

ama takımda hücum kalitesi sıkıntılı

iyi şut atan adam az

adam eksilten, ara pas bırakan yok gibi

ön tarafı canlandırmak lazım

açıkçası gedson sonrası yabancı sınırı olmasa halil yerine farklı alternatifler kovalanmasını isterim ama bu sınır işi bozuyor

Gedsonun babele yaptigi asist world class asistti

O adami 10 numaraya koysan orda bile gayet verimli olur toplamda 15 gol asist yapar.

Gedsondan 10 numara filan olmaz geciniz bu adam hic 10 numara oynamismi gelsin gelmesin diyen yok ama koca takim kerem ve diagnenin ayagina bakiyor tek bir tane hucum silahi yok once adam gibi iki tane skorer alin sonra herkesi alabilrlwr sorun yok

96 lira internet faturası veriyorum ben lütfen mesaj içeriklerinde saçmalamayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt