- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla başkan ve Fatih hocanın açıklamalarından en azinda 1-2 transferi Avrupa'da kapanmadan yapacaklar. Limit problemi var. 1-7 arasını ise fırsat transferi olarak görüyor lar. Orayada kritik yerlere 1-2 transfer daha yaparlar diye umuyorumHep aynı duyumlar dönüyor, 1-7 Eylül dediler kuruttular nöbeti. Ayrıca o Babel'in pozisyonuna nasıl penaltı çalınmaz. Biraz da buna dikkat çekilmeli.
Bize gelmeden önce 1 veya 1.5 sene top oynamadı üstat 3-4 tane tempolu maç oynaması gayet normal değil mi?Ulan ne gedson mus arkadas sanki snejdeir gelecek 10 gol 10 asist yapacak alti ustu gecen sene tempolu 3 4 mac oynadi bizim bitik orta sahada parladi
Bizim bu sene tempo sorunumuz yokki Berkan Cicaldau ile tempomuz artti sorunumuz yaraticilik skor ve topu oyuna sokacak adam gidip gedson gedson diyip su anda ihtiyacimiz olmayan adama zaman harcayip para basmak mantiksiz madem gedson hedefti cicaldau niye alindi bize skor uretecek kanat ve topu oyuna sokacak 6 numara lazim biktim stoperlerin top dolastirip ileri sisirmesinden top kayiplarindan
Aynen gecen yil da tottenham idmani yemisti geldiginde bok gibiydi sonradan niye toparladi acaba?
Sacma sapan beyanlardan kacinalim
Geçmiş olsun sergen hastamısın8 gündür ilk defa yemek yedim.4 saat yürüdüm bi de.en sevdigim agustos ayi mundar oldu.transfer de yok
Maçları dikkatli izlemedigini düşünüyorum. Gedson sadece tempo yapmıyor. Acayip top kapıp atağa da çıkmamiza yardımcı oluyor. Ayrıca hiçte azımsanmayacak kilit pas atacak yeteneği varUlan ne gedson mus arkadas sanki snejdeir gelecek 10 gol 10 asist yapacak alti ustu gecen sene tempolu 3 4 mac oynadi bizim bitik orta sahada parladi
Bizim bu sene tempo sorunumuz yokki Berkan Cicaldau ile tempomuz artti sorunumuz yaraticilik skor ve topu oyuna sokacak adam gidip gedson gedson diyip su anda ihtiyacimiz olmayan adama zaman harcayip para basmak mantiksiz madem gedson hedefti cicaldau niye alindi bize skor uretecek kanat ve topu oyuna sokacak 6 numara lazim biktim stoperlerin top dolastirip ileri sisirmesinden top kayiplarindan
Biz bu sezon kaç maça çıkıcaz? Lig temiz 40 maç, Randers'a elensek bile Avrupada garanti 6 maç var. ZTK'da da biraz ilerledik desek 4-5 maç totalde 50 maç yapıyor mu yapıyor.Ulan ne gedson mus arkadas sanki snejdeir gelecek 10 gol 10 asist yapacak alti ustu gecen sene tempolu 3 4 mac oynadi bizim bitik orta sahada parladi
96 lira internet faturası veriyorum ben lütfen mesaj içeriklerinde saçmalamayalımUlan ne gedson mus arkadas sanki snejdeir gelecek 10 gol 10 asist yapacak alti ustu gecen sene tempolu 3 4 mac oynadi bizim bitik orta sahada parladi