Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.662
- 7.072
- 718
Koparıp bir tarafına tıkmak lazımCinsel organini gondermis serefsizin teki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koparıp bir tarafına tıkmak lazımCinsel organini gondermis serefsizin teki.
şu tayfanın da her biri yollanmalıdır bence. böyle bi oyuncu grubu istemiyorum. git desteğini reelde ver. marcao sizin neyiniz arkadaşınız değil mi lan neyin kafasını yaşıyorsunuz
Saçma 1 veri olduğunu yukarıda açıkladım.
Voleybolcu Ebrar'dan bahsediyor sanırımKimmiş homoseksüel?
Bana gelsin.jorge jesus kendine sert yorumlar istiyor
Ben buraya kayit oldugumdan beri burdan baska hic bir yeri takip etmiyorum.Ama burdada moral bozan bazi uyeler var.Bu tip adamların yazdıklarını niye paylaşıyorsunuzki? Kimse umursamasa kimse de öğrenmemiş olur, ben hiçbirinin söylediğini bilmiyordum, siz taşımasanız da bilmeyecektim.
Anlamıyorum gerçekten hem şikayet ediyorsunuz hem de adamların reklamını yapıyorsunuz.
şu turgay demir denen herifi burda paylaşmayın yaKimmiş homoseksüel?
şu turgay demir denen herifi burda paylaşmayın ya
Bir tane fenerli vardı yorumcu eski futbolcu uzun saçlı zayıf bi adamı o öldüğünde hiç üzülmemiştim bir gram bu adam öldüğünde de hiç bir gram üzülmeyeceğimKimmiş homoseksüel?
Selçuk YulaBir tane fenerli vardı yorumcu eski futbolcu uzun saçlı zayıf bi adamı o öldüğünde hiç üzülmemiştim bir gram bu adam öldüğünde de hiç bir gram üzülmeyeceğim