Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şu tayfanın da her biri yollanmalıdır bence. böyle bi oyuncu grubu istemiyorum. git desteğini reelde ver. marcao sizin neyiniz arkadaşınız değil mi lan neyin kafasını yaşıyorsunuz

Kimse mesaj atmazsa, Keremi kimse sevmiyor ve dislaniyor mu diye mesajlar okurduk Twitter/Instagramda...

Keremi para ederken satıp Halil akbunar veya Gökdeniz Bayraktar alıp yabancı sol kanat almak da mantıklı olabilir marcao satılırsa 1 yabancı 1 yerli satılmazsa 1 yerli luyindama da satılırsa 1 yabancı veya yerli stoper almak gerekir keremi 1-2 sene içinden satıştan payla satmazsak elimizde patlar

Dün İstanbul bugün Van,akşama doğru Bitlis,geçen sene Kastamonu ve Sinop. Geziyorum baba.

Bu yerlilerin yeniçerililiğin nedeni Arda Turan'dır. hayatı boyunca bulunduğu yerde grupçuluk yaptı daha ağır konuşurum ama değmez. Taraftarlarımızın bunu görmesi lazım. Marcao'yu yemeyin sonra en çok siz pişman olursunuz. Kerem klasik bir türk genci, cahil hemen havalara giriyor Marcao bu ligin en iyi savunmacısı ve bize çok faydaları oldu ne stoperler geldi geçti hiç biri Marcao gibi etki etmedi son 20 yılda.

Bu tip adamların yazdıklarını niye paylaşıyorsunuzki? Kimse umursamasa kimse de öğrenmemiş olur, ben hiçbirinin söylediğini bilmiyordum, siz taşımasanız da bilmeyecektim.

Anlamıyorum gerçekten hem şikayet ediyorsunuz hem de adamların reklamını yapıyorsunuz.
Ben buraya kayit oldugumdan beri burdan baska hic bir yeri takip etmiyorum.Ama burdada moral bozan bazi uyeler var.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Pereira tarafından veto edilen Steven Caulker için maaşının dışında 5.000.000 TL’si peşin olmak üzere toplam 10.000.000 TL imza parası ödedi.
Money with wings
Money with wings
Money with wings

8 Eylül'de nasıl bir takım olacak çok merak ediyorum. İçimden bir his transfer dönemi bittiğinde "aman amana aman nereye geldik, daha dün evdeydik" tadında şaşırmalı bir yenilenme göreceğimizi söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt