Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligin ilk haftası
20210818_153423.webp

Ben sana önce tokat atayım, sonra 2 defa yumruk atayım sonra özür dileyeyim. Kabul edeceksen sorun yok.
Senden küçük olsam ve maçın başından beri senin uyarılarını dinlemek yerine dikbaşlı hareket ederek sus işareti yapsam kabul ederim evet.
Olaya geniş perspektiften bakmak lazım rakip takımın taraftarı değiliz ikisi de kendi oyuncumuz.

Bu adam bugüne kadar sahada kimle kavga etti dönüp bir bakalım ya. Halil'le ilgili durum sadece iddia bir tane fotoğraf yok ya da ben görmedim. Hatta Halil de sonrasında açıklama yapmıştı ama milletimize yine yetmedi. Bunun dışında Marcao şuna saldırdı bunu dövdü diyebilir misiniz? Önce bi sorun bu adam durduk yere neden 30-40 metre koşup bu saçmalığa imza attı? Gerçekten dengesiz deli olsa maçın başında yapardı ki görüntülerde mevcut Marcao Kerem'i 4. dakikadan itibaren uyarıyor Kerem oralı olmuyo.

Ben Marcao'yu savunmuyorum ama Kerem genç ise Marcao da genç. Daha 25 yaşında. Ve şunu da unutmayalım bugün Galatasaray'da en çok eleştirilen istim üzerinde tutulan konum savunma hattımız. Buradaki bir hatayı bir hafta konuşuyoruz atıyoruz satıyoruz yolluyoruz.
Yapmayın. Biraz empati.

Beşiktaş çok fena para harcıyor diyorsunuz, doğru harcıyorlar, ileri de sıkıntı çekecekler, AMA

adamların kadro net daha iyi, şampiyon ligi gelirleriyle bir nebze rahatlayacaklar. + Bu sene şampiyon olurlarsa yine iyi para girecek ceplerine.

Adamlar risk alıyor, tutar tutmaz bilemeyiz. Siz milletin cebine değil kendi takımınıza bakın.

Bizim takımımızın kadro kalite sorunu var. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri değiliz. Evet ekonomi yapıyoruz güzel bir şey ama beklentileri de ona göre ayarlayın sonra kelle istemeyin yönetimden teknik heyetten.

biizm morutan işi bitti heralde, en azından hakikaten 3-4'e düşene kadar, feghouli'yi kazanmayı kafaya koymuşuz. feghouli'nin de bi kez olsun utandırmamasını dileriz.

Kerem ne yapmışki çok konuşuyosun sus demiş he hatalı bi hareket lakin pireyi deve yapmaya gerek yok muhtemelen tokadı atan feg falcao falan olsa şu an bu heriflerin sülalesinden sayılmayan şahıs kalmamıştı bile

Keremin hatası maksimum %5 bu olayda
Kerem olaylar baslamadan once 4 defa ust uste laubali sekilde top kaybetti. Marcaonun orada uyarmasi hakki. Keremde haklisin diyip gecistirmesi lazimdi. Keremin hataliyken sus demesi yanlis. Herkes sinirlenir boyle birseye.
Yanlis anlamayin marcaoyu korumuyorum. Oyle tepki verilmez. En fazla sozlu tartisirsin. Agir bir sekilde cezalandirilmasi lazim zaten. para cezasi, bi sure kadro disi(avrupa maclarinda). Iyi bir teklif gelirse satman lazim.

Fakat Keremde uyarilmasi lazim, hem laubali oynayip hemde sus cekmek hakkin degil. Karsisindaki oyuncu Marcao 3 yildir bu takimda en fazla oynayan oyuncumuz. Kerem toplam 3-4 mac iyi oynayip bu sekil davraniyorsa ileride ciddi problem cikarir.

Tamamen objwktif yaklasacagim

Ligin en iyi kalecisi fbde ikincisi bizde (simdilik musleranin durumuna bagli bizde olabiliriz)
Ligin en iyi bekleri bizde ikincisi tsde
Ligin en iyi stoperleri bizde ikincisi bjkde
Ligin en iyi ortasahasi bjkde sonra fbde (gedson gelirse bizi direkt bire atacagim)
Ligin en iyi kanatlari bjkde sonra tsde ( ne yazik ki ligin en kotu takimiyiz o konuda fb ile birlikte)
Ligin en iyi 10 nosu bjkde sonra tsde (bizde yok)
Ligin en iyi forvetleri bizde sonra bjk/ts ayni (batshuayi iyi cikarsa bjk 1. olur)

Olay hoca ve tranaferlerde bitiyor

Suraya bakarsak

1.bjk
2. Biz
3. Ts
4. Fb

Gozukuyor

Suna bakarak

Kerem olaylar baslamadan once 4 defa ust uste laubali sekilde top kaybetti. Marcaonun orada uyarmasi hakki. Keremde haklisin diyip gecistirmesi lazimdi. Keremin hataliyken sus demesi yanlis. Herkes sinirlenir boyle birseye.
Yanlis anlamayin marcaoyu korumuyorum. Oyle tepki verilmez. En fazla sozlu tartisirsin. Agir bir sekilde cezalandirilmasi lazim zaten. para cezasi, bi sure kadro disi(avrupa maclarinda). Iyi bir teklif gelirse satman lazim.

Fakat Keremde uyarilmasi lazim, hem laubali oynayip hemde sus cekmek hakkin degil. Karsisindaki oyuncu Marcao 3 yildir bu takimda en fazla oynayan oyuncumuz. Kerem toplam 3-4 mac iyi oynayip bu sekil davraniyorsa ileride ciddi problem cikarir.
Bizde geleceğini uzun görmüyorum kendisinin

Beşiktaş çok fena para harcıyor diyorsunuz, doğru harcıyorlar, ileri de sıkıntı çekecekler, AMA

adamların kadro net daha iyi, şampiyon ligi gelirleriyle bir nebze rahatlayacaklar. + Bu sene şampiyon olurlarsa yine iyi para girecek ceplerine.

Adamlar risk alıyor, tutar tutmaz bilemeyiz. Siz milletin cebine değil kendi takımınıza bakın.

Bizim takımımızın kadro kalite sorunu var. Şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri değiliz. Evet ekonomi yapıyoruz güzel bir şey ama beklentileri de ona göre ayarlayın sonra kelle istemeyin yönetimden teknik heyetten.

Nereden giriyor bu iyi para?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt