Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem olaylar baslamadan once 4 defa ust uste laubali sekilde top kaybetti. Marcaonun orada uyarmasi hakki. Keremde haklisin diyip gecistirmesi lazimdi. Keremin hataliyken sus demesi yanlis. Herkes sinirlenir boyle birseye.
Yanlis anlamayin marcaoyu korumuyorum. Oyle tepki verilmez. En fazla sozlu tartisirsin. Agir bir sekilde cezalandirilmasi lazim zaten. para cezasi, bi sure kadro disi(avrupa maclarinda). Iyi bir teklif gelirse satman lazim.

Fakat Keremde uyarilmasi lazim, hem laubali oynayip hemde sus cekmek hakkin degil. Karsisindaki oyuncu Marcao 3 yildir bu takimda en fazla oynayan oyuncumuz. Kerem toplam 3-4 mac iyi oynayip bu sekil davraniyorsa ileride ciddi problem cikarir.
Kesinlikle katılıyorum çok laubali ve savruk oynuyor geçen seneden beri.
Demek ki hiç üzerine koyamamis veya koyduramamislar.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamamen objwktif yaklasacagim

Ligin en iyi kalecisi fbde ikincisi bizde (simdilik musleranin durumuna bagli bizde olabiliriz)
Ligin en iyi bekleri bizde ikincisi tsde
Ligin en iyi stoperleri bizde ikincisi bjkde
Ligin en iyi ortasahasi bjkde sonra fbde (gedson gelirse bizi direkt bire atacagim)
Ligin en iyi kanatlari bjkde sonra tsde ( ne yazik ki ligin en kotu takimiyiz o konuda fb ile birlikte)
Ligin en iyi 10 nosu bjkde sonra tsde (bizde yok)
Ligin en iyi forvetleri bizde sonra bjk/ts ayni (batshuayi iyi cikarsa bjk 1. olur)

Olay hoca ve tranaferlerde bitiyor

Suraya bakarsak

1.bjk
2. Biz
3. Ts
4. Fb

Gozukuyor

Suna bakarak
Ligin en iyi yerlileri ve yerli oyuncu derinliği 1-FB 2-Biz 3-TS 4-BJK
Ligin kaderini bu kriter belirleyecek..

Senden küçük olsam ve maçın başından beri senin uyarılarını dinlemek yerine dikbaşlı hareket ederek sus işareti yapsam kabul ederim evet.
Olaya geniş perspektiften bakmak lazım rakip takımın taraftarı değiliz ikisi de kendi oyuncumuz.

Bu adam bugüne kadar sahada kimle kavga etti dönüp bir bakalım ya. Halil'le ilgili durum sadece iddia bir tane fotoğraf yok ya da ben görmedim. Hatta Halil de sonrasında açıklama yapmıştı ama milletimize yine yetmedi. Bunun dışında Marcao şuna saldırdı bunu dövdü diyebilir misiniz? Önce bi sorun bu adam durduk yere neden 30-40 metre koşup bu saçmalığa imza attı? Gerçekten dengesiz deli olsa maçın başında yapardı ki görüntülerde mevcut Marcao Kerem'i 4. dakikadan itibaren uyarıyor Kerem oralı olmuyo.

Ben Marcao'yu savunmuyorum ama Kerem genç ise Marcao da genç. Daha 25 yaşında. Ve şunu da unutmayalım bugün Galatasaray'da en çok eleştirilen istim üzerinde tutulan konum savunma hattımız. Buradaki bir hatayı bir hafta konuşuyoruz atıyoruz satıyoruz yolluyoruz.
Yapmayın. Biraz empati.
Ya hadi abi ya.

şu işleri hızlandıralım artık marcao(bonservis) ozornwafor,sekidika(kiralık)babel,falcao (bedelsiz) omar (fesih) tabi gelecek olanlar daha önemli gedson,halil,kaan ayhan veya ozan,yabancı sağ kanat ve duruma göre yerli kaleci,gönderilecek isimlerde başarılı olursak 18-20 yaşlarında yedek beklemeyi sorun etmeyecek bir sol kanat iyi olurdu afrikalı hızlı bir çocuk..

e heralde

sakatım diye yatıp sahada halı sahada yürüyen dayı gibi oynayan herifler bi de sahada adam döverse küfür yer

marcao kereme bağırıp uyarmışsa takımın iyiliğini düşündüğündendir
saldırması mal olmasından ya da maganda olmasından orası ayrı
ama marcaonun özverisinden ve mücadelesinden şüphe eden varmıdır acaba
feghuliyle falcaoyla heralde bir tutulmaz
Marcaonun hırsından ve mücadelesinden şüphe edilemez edilmesi dahi söz konu olamaz lakin bilincini bu kadar bilincini kaybetmemeli bi herif eğer sen profesyonel isen davranışlarının doğuracağı sonuçları ölçüp biçmek zorundasın yoksa böyle yamulursun işte

Feg ile falcao konusunda haklısın zati bu heriflerin böyle lüksü olamaz benim bunları örnek vermemin sebebi ise objektif baktığımızda marcaonun yaptığı hareketin izahı olamayacağını açıklamak çünkü forumda sanki marcaoyu aklamak için keremi gömenler var gibi hafiften

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt