Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek yok gedson medspn olmayacak işler bunlar zaten feg falcao diagne falan gitmiyo seneye bunlar gider yerlerini doldururuz sıkıntı yok bu sene dönemi yarım yamalakda olsa kapattık bi şekil keşke limit açıp açıklasaydık transferleri fakat pek mğmkün gözükmüyor
Takimin en önemli eksikleri hala gelmedi

Marcao sevdalılarının içi rahat olsun. Hala kulübün kararı açıklanmadığına göre olayın soğumasını bekliyorlar. Sonra pfdk'nın verdiği cevaba eyvallah derler konu kapanır. Satış falan olmayacak.

Sizi buraya getiren yeteneğiniz burada tutacak olan ise karakterinizdir diye romantizm yapmaya devamke

Marcao veya keremden illaki biri satılacak olursa ben olsam öncelikle keremi satarım çünkü böyle giderse ilerde yeniçeri tayfanın papazı olur para ederken satmak iyi olur . Yerine adam bulunur. Zaten bizim yerli oyuncuları geliştirip satmamız ve yerine yenisini yetiştirmemiz ülke futbolu için en hayırlısı

Marcao veya keremden illaki biri satılacak olursa ben olsam öncelikle keremi satarım çünkü böyle giderse ilerde yeniçeri tayfanın papazı olur para ederken satmak iyi olur . Yerine adam bulunur. Zaten bizim yerli oyuncuları geliştirip satmamız ve yerine yenisini yetiştirmemiz ülke futbolu için en hayırlısı

nereye para ediyor kerem
Yabancı sınırı gelmiş kerem lazım,
Kendini daha net olarak kanıtlamadı zaten verecekleri kaç para Allah aşkına

ülke futbolu beter olsun biz gelişelim de

Bu sene sampiyon olsak da sadece 23 olacak. Buyuk ihtimal yine UCL yapamayiz. Biz olamiyorsak %100 Ts olmali. Yapmamiz gereken AL'de en kotu gruplardan cikmak ve diger sene sampiyon olup direk UCL'ye girmek. Yine de sampiyon olursak cok iyi olur ama Ts olursa da karalar baglamaya gerek yok. Fakat Avrupa'da basari %100 şart

10 mesajdır Marcao satılmalı diye propoganda yapıyorum ama eğer Kerem'in de kulağı ciddi bir şekilde çekilmeyecekse Marcao'nun da çekilmesin. 11'e yerleştiğin 2. maçta millete sus mus el kol çekmeyeceksin.

Millet Diagne yapsa Marcao yine dalacak mıydı diyor ama Diagne yapmıyor zaten olay o. Ya da Feghouli, Taylan, Luyindama. Kimse kimseye sus işareti de yapmıyor.

Kulüp kulüp değil vallahi 1 maç iyi oynayan kendini bir halt sanıyor.

Marcao'nun cezası ayrı Kerem'in hal ve hareketleri ayrı değerlendirilmeli.

Turk ligi icin vasiflari

Zeka 9/10
Teknik 9/10
Fizik 8/10 (2 puani boyundan dolayi kirptim)
Gotbuyuklugu 10/10
Sut 9/10
Liderlik 10/10
Skora etkisi 9/10
Defansa Yardim 8/10
Incelik 8/10
Hiz 8/10
Yildiz Aurasi 9/10

Simdi sen soyle belki gelmis gecmis en iyiside olabilir

Sakatlik sorunu 9/10 yazmayi unutmussun. Son 2 senede 40 mac kacirmis sakatliklar yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt