Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 mesajdır Marcao satılmalı diye propoganda yapıyorum ama eğer Kerem'in de kulağı ciddi bir şekilde çekilmeyecekse Marcao'nun da çekilmesin. 11'e yerleştiğin 2. maçta millete sus mus el kol çekımeyeceksin.

Millet Diagne yapsa Marcao yine dalacak mıydı diyor ama Diagne yapmıyor zaten olay. Ya da Feghouli, Taylan, Luyindama. Kimse kimseye sus işareti de yapmıyor.

Kulüp kulüp değil vallahi 1 maç iyi oynayan kendini bir halt sanıyor.

Marcao'nun cezası ayrı Kerem'in hal ve hareketleri ayrı değerlendirilmeli.
:tbr:

10 mesajdır Marcao satılmalı diye propoganda yapıyorum ama eğer Kerem'in de kulağı ciddi bir şekilde çekilmeyecekse Marcao'nun da çekilmesin. 11'e yerleştiğin 2. maçta millete sus mus el kol çekımeyeceksin.

Millet Diagne yapsa Marcao yine dalacak mıydı diyor ama Diagne yapmıyor zaten olay. Ya da Feghouli, Taylan, Luyindama. Kimse kimseye sus işareti de yapmıyor.

Kulüp kulüp değil vallahi 1 maç iyi oynayan kendini bir halt sanıyor.

Marcao'nun cezası ayrı Kerem'in hal ve hareketleri ayrı değerlendirilmeli.

reis haklısın ama

1629293481729.webp

bu 2 manyak nah çekse gene bir şey olmaz, eşgallere baksana

Marcao sevdalılarının içi rahat olsun. Hala kulübün kararı açıklanmadığına göre olayın soğumasını bekliyorlar. Sonra pfdk'nın verdiği cevaba eyvallah derler konu kapanır. Satış falan olmayacak.

Sizi buraya getiren yeteneğiniz burada tutacak olan ise karakterinizdir diye romantizm yapmaya devamke

Burası transfer başlığı konuyu kirletmeyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şunu da söyleyeyim.
Marcao'nun yaptığını tasvip etmiyorum diyip sonra da AMA ile başlayan koca koca parağraflar yazanlara da bir sözüm var:
AMA'dan önce söylenenlerin zerre önemi yoktur. AMA'ymış. Neyin AMA'sı lan bu. Herif milyonların gözü önünde takım arkadaşına yumruklu tokatlı saldırdı. Hala AMA diyen var.

Sıçayım Marcao'dan gelecek olan paraya. Bu kulübün hala tüm dünyada bir itibarı ve yok olmamış etik değerleri var.

herşeye böyle siyah veya beyaz gözüyle bakamazsın. Her Hata yapanı atıp kesmek kolay. Geçmişde kimler ne hatalar yaptılar, hepsine böyle yaklaşsak elimizde oyuncu kalmaz. Evet Hata yaptı, ama asıp kesmemek lazım diyoruz. Marcao’dan gelecek paraya sıçayım diyorsun, en kötü haliyle 5M € ya satabileceğin oyuncu , bu neyin gururu ? 300-500K FFP hesapları yapıyorduk daha gecen sezon.

reis haklısın ama

Ekli dosyayı görüntüle 135140

bu 2 manyak nah çekse gene bir şey olmaz, eşgallere baksana
Aslında tam da bunu diyorum hocam. Yarmagül gibi adam olmalarına rağmen herkese posta koyayım racon keseyim demiyorsa bu adamlar Kerem gibi adam da posta koymayacak millete. Bugün sus işareti yapan yarın el kol yapar, öteki gün hass.. çeker.

Kerem'e profesyonellik nedir öğretilmeli, Marcao'ya zaten öğretilecek.

herşeye böyle siyah veya beyaz gözüyle bakamazsın. Her Hata yapanı atıp kesmek kolay. Geçmişde kimler ne hatalar yaptılar, hepsine böyle yaklaşsak elimizde oyuncu kalmaz. Evet Hata yaptı, ama asıp kesmemek lazım diyoruz. Marcao’dan gelecek paraya sıçayım diyorsun, en kötü haliyle 5M € ya satabileceğin oyuncu , bu neyin gururu ? 300-500K FFP hesapları yapıyorduk daha gecen sezon.
Yav he

Aslında tam da bunu diyorum hocam. Yarmagül gibi adam olmalarına rağmen herkese posta koyayım racon keseyim demiyorsa bu adamlar Kerem gibi adam da posta koymayacak millete. Bugün sus işareti yapan yarın el kol yapar, öteki gün hass.. çeker.

Kerem'e profesyonellik nedir öğretilmeli, Marcao'ya zaten öğretilecek.

saha içinde ki futbola bakınca, yapılan hatalara falan.. takımda ki bu zeka seviyesiyle her türlü olayı beklerim ben.

hele hele yerliyse vay anam vay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt