- 1 Mayıs 2018
- 57.945
- 48.714
- 3.873
Haluk salliyor yine, oyle bir teklif olsa mac kadrosuna bile alinmazdi zaten direk satar bizimkiler.
bu kolpaci tanidigi menejere soruyordur
taylana teklif getirecem falan diyordur menajer oda boyle kolpa yapiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk salliyor yine, oyle bir teklif olsa mac kadrosuna bile alinmazdi zaten direk satar bizimkiler.
en büyük kazık ndiayedir benceTaylana 8M teklif mi var rts? 100 yılda avrupaya kitledigimiz en buyuk kazık olur eger dogruysa.
bu arada taylanın ederi 7-10 arasıdır.
öyle 4-5 milyona da yerine kimseyi alamazsın.
kendi oyuncumuzu gömmede bizden iyi camia yeryüzünde yok sanırım. şişko ozan için bile 8 felan konuşuyorlar.
Ne zamandır bi hazirlayamadik şu teklifi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiralık diyorlardı sanki bi ara öyle sandım.ersin+para veriyorlar sanırım
Neresi kazık ya, sattık iste adamien büyük kazık ndiayedir bence
ndiaye varken olmazTaylana 8M teklif mi var rts? 100 yılda avrupaya kitledigimiz en buyuk kazık olur eger dogruysa.
Bunu da bilmiyorduk tabiHY: “Becali Galatasaray kulubune telefon açtı ve 3m euro’ya veririm dedi. Galatasaray yönetimi henüz dönüş yapmadı.”
Oyle diye hatirliyorum lakin elimizde baska santrafor yoktu galiba o donem.Biz Diagneyi satmayi isterken ve Bruggeye kiralik yollamadan 3-4 gün önce lig macinda oynatmis bir takim degilmiyiz?
HY: “Becali Galatasaray kulubune telefon açtı ve 3m euro’ya veririm dedi. Galatasaray yönetimi henüz dönüş yapmadı.”
bana kalsa 4 mil bile etmez fakat etebonun 7-8 milyona transfer yaptığı piyasada en ölüsü 6 lira eder.taylanin maks edece para 4m euro