Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hy:
-Gedson ile halilde bitmiş bişey yok sonuna kadar zorlanıcak kiralık(gedson’a 30m istemiş söylentisi var rui için)
-Taylan’a 8m teklif gelicek
-Marcao’a 8m zenitin teklifi var önceden 12m italyadan gelmiş
-becali kulübü aramış morutana 3m verin alın demiş tekrar ilk sıraya gelmiş yüksek ihtimalle biter(becali bi dalavere çevirmezse tabi)
-kaleye 1.tercih irfancan 2.tercih ataberk dadakdeniz
-falcao şutlanacaklarda ilk sırada gitmeyide kabul etmiş
-babelede kulüp bul denmiş

Rui o 30 milyonu al manadına sok hain herif utanmıyo musun tjk nın gazına velip fiyat yükseltmeye

Hy:
-Gedson ile halilde bitmiş bişey yok sonuna kadar zorlanı ak kiralık(gedson’a 30m istemiş söylentisi var rui için)
-becali kulübü aramış morutana 3m verin alın demiş tekrar ilk sıraya gelmiş yüksek ihtimalle biter(becali bi dalavere çevirmezse tabi)

Söylenti dediyse banko kolpadır. Tutan 1-2 haberinde kesin konuşuyordu.

Evet görünen şuki tjk gedson’a girince benfica da bize girmeye karar vermiş 30m ne lan şerefsiz

Hy:
-Gedson ile halilde bitmiş bişey yok sonuna kadar zorlanı ak kiralık(gedson’a 30m istemiş söylentisi var rui için)
1629319786200.webp

Taylan'a 8M verecek enayi yok bu dünyada.
Taylan'ı beğenen biri olarak söylüyorum bunu. 27 yaşına girecek ve bundan öncesi olmayan bi topçuya kim 8M öder. 3-4 veren bile çıkacağını sanmıyorum.

Ne Gedson'muş anasını satayım. Yine bir transfer dönemi yine dünyadaki son oyuncuya talip olan Galatasaray sendromu. Transfer döneminin başından beri bu adama ayrılan mesai vallahi israftır. 1 ay uğraştın olmadı B planını uygula bitsin gitsin. Rakiplerinde 38'lik Atiba ile et mi balık mı ne olduğu belli olmayan Zajc oynuyor.

Bu takımın en büyük eksikliği kreatif oyuncu eksikliğidir. Öncelikte bu transferde olmalıdır. Adam akıllı bir kanat alın artık.

Yav ne 30 u Gedson şu durumda 15 den fazlaya satsınlar hiçbiiey bilmiyorum anca Avrupa’da 10 milyon bandında verirler oynatmıyorlar bile adamı ne 30 u

Serkan Akcan: "Net bir santrfor, gol vuruşları çok iyi. Dönem dönem bencillik yaptığı gerekçesiyle eleştirilen bir oyuncu. Fiziği ve futbola bakışıyla Drogba'ya benzetiliyor. Batshuayi'den 20+ bir gol sayısı bekliyorum. Oyuncu, bu sayıları vadediyor. " (Bein)

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Taylan 8 milyon teklif varsa hemen satsınlar.
Gedson 30 milyon kolpa çünkü öyle olsa hiç ilgilenmezdik, 30 milyonluk adamı kiralasan ne olur
Hy:
-Gedson ile halilde bitmiş bişey yok sonuna kadar zorlanıcak kiralık(gedson’a 30m istemiş söylentisi var rui için)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Serkan Akcan: "Net bir santrfor, gol vuruşları çok iyi. Dönem dönem bencillik yaptığı gerekçesiyle eleştirilen bir oyuncu. Fiziği ve futbola bakışıyla Drogba'ya benzetiliyor. Batshuayi'den 20+ bir gol sayısı bekliyorum. Oyuncu, bu sayıları vadediyor. " (Bein)

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:
Kim o salak yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt