Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bu kolpaya inanmıyorsunuz?

Allah bir dese şüpheye düşerim bu dedi diye.

Birde utanmadan bana yönetimden gelen haber bu diyor. Lan yönetim seni kim olduğunu bilmiyordur.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Serkan Akcan: "Net bir santrfor, gol vuruşları çok iyi. Dönem dönem bencillik yaptığı gerekçesiyle eleştirilen bir oyuncu. Fiziği ve futbola bakışıyla Drogba'ya benzetiliyor. Batshuayi'den 20+ bir gol sayısı bekliyorum. Oyuncu, bu sayıları vadediyor. " (Bein)

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Maks 15 gol atar 8 de asist yapar sezon sonu burdayım batsuhayi öyle çok gol atan bi topçu değil diagne gomiş gibi biri değil Pwa nın byndan daha çok golü var premier ligde açık balın istatistiklere

Taylan'a 8M verecek enayi yok bu dünyada.
Taylan'ı beğenen biri olarak söylüyorum bunu. 27 yaşına girecek ve bundan öncesi olmayan bi topçuya kim 8M öder. 3-4 veren bile çıkacağını sanmıyorum.
Taylana 8 verirlerse herkes sırtında havalimanına taşıması lazım.

Maks 15 gol atar 8 de asist yapar sezon sonu burdayım batsuhayi öyle çok gol atan bi topçu değil diagne gomiş gibi biri değil Pwa nın byndan daha çok golü var premier ligde açık balın istatistiklere
Evet bu doğru;
1629320137829.webp

gedson konusunda tavrım belli rui 10’a versin verecekse he yok vermeyecekse başka isimlere gidilmeli ona ayrı jorgeye ayrı koyayım kimsiniz ulan siz

eplden fırsat transferleri çıkacaktır leminada oduğu gibi

Gene sure alamadi gedson. Lan yavsa jorge dalgami geciyom hem bizle hem gedsonla. Sal lan adami

Serkan Akcan: "Net bir santrfor, gol vuruşları çok iyi. Dönem dönem bencillik yaptığı gerekçesiyle eleştirilen bir oyuncu. Fiziği ve futbola bakışıyla Drogba'ya benzetiliyor. Batshuayi'den 20+ bir gol sayısı bekliyorum. Oyuncu, bu sayıları vadediyor. " (Bein)

:puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:
beygir terbiyecisi larin denen moloza 20 gol attırdı. tedirginim açıkçası

batş iyi golcü

hafife alıp şeapmayınız

premier ligde 150 dk başına 1 golü var

pva ömrünü p ligde geçirmiş fazla gol atması doğal, batş başka liglerde de oynadı

Batshuayi hayatının hiçbir döneminde iyi bir golcü olmadı.
Marsilyaya onu taşıyan ve marsilyada parlamasını sağlayan sürekli araması pres yapması uzun top kovalamasıydı. Gol vuruşları kötü olmasına rağmen onu ayakta tutan buydu. Hava toplarında da sıradandı. Chelseaye gitti tutunamadı
Yaşını aldıkça ağırlaştı. Daha çok ceza sahası golcüsü rolüne bürünmeye başladı ama gol vuruşu zayıf olduğu için neredeyse hiç istenilen seviyeye gelemedi. En iyi zamanı Marsilya zamanıdır orada da anca şimdi ki Abraham kadardı

batş iyi golcü

hafife alıp şeapmayınız

premier ligde 150 dk başına 1 golü var

pva ömrünü p ligde geçirmiş fazla gol atması doğal, batş başka liglerde de oynadı

pwa sol bek biri kalenin bir ucumda diğeri kafada diagne bile yarım devrede 3-4 gol attı bu batshuayide bayadır premier ligde ve iyi takımlarda oynadı onun oynadığı takımlarda diagne oynada 50 golü bulurdu 3 sezonda falan rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt