- 1 Ağustos 2014
- 63.861
- 75.069
- 4.338
20 gün kaldı dönemin bitmesine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonradn yükseltmiş 30’a hy’e göre zaten dedi bunlara belli olmuyo yarın 15 olur dedi fakat şu fiyat yükseltme olayında tjk’nın parmağı olma ihtimali çok yüksekTaylan 8 milyon teklif varsa hemen satsınlar.
Gedson 30 milyon kolpa çünkü öyle olsa hiç ilgilenmezdik, 30 milyonluk adamı kiralasan ne olur
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru olabilir tjk nın fiyat yükseltmek için menajerlere gittiğini cümlealem biliyo bu ruide 30 çekmiş olabilir bize
Serkan Akcan: "Net bir santrfor, gol vuruşları çok iyi. Dönem dönem bencillik yaptığı gerekçesiyle eleştirilen bir oyuncu. Fiziği ve futbola bakışıyla Drogba'ya benzetiliyor. Batshuayi'den 20+ bir gol sayısı bekliyorum. Oyuncu, bu sayıları vadediyor. " (Bein)
![]()
![]()
![]()
![]()
Taylana 8 verirlerse herkes sırtında havalimanına taşıması lazım.Taylan'a 8M verecek enayi yok bu dünyada.
Taylan'ı beğenen biri olarak söylüyorum bunu. 27 yaşına girecek ve bundan öncesi olmayan bi topçuya kim 8M öder. 3-4 veren bile çıkacağını sanmıyorum.
Evet bu doğru;Maks 15 gol atar 8 de asist yapar sezon sonu burdayım batsuhayi öyle çok gol atan bi topçu değil diagne gomiş gibi biri değil Pwa nın byndan daha çok golü var premier ligde açık balın istatistiklere
beygir terbiyecisi larin denen moloza 20 gol attırdı. tedirginim açıkçasıSerkan Akcan: "Net bir santrfor, gol vuruşları çok iyi. Dönem dönem bencillik yaptığı gerekçesiyle eleştirilen bir oyuncu. Fiziği ve futbola bakışıyla Drogba'ya benzetiliyor. Batshuayi'den 20+ bir gol sayısı bekliyorum. Oyuncu, bu sayıları vadediyor. " (Bein)
![]()
![]()
![]()
![]()
sadece şampiyonlar liginde kasar gerisi foş ne ghezal ne larin ligde geçen seneki skorlara ulaşamazlarbeygir terbiyecisi larin denen moloza 20 gol attırdı. tedirginim açıkçası
Evet bu doğru;
Ekli dosyayı görüntüle 135199
inşallah. nekadar bitik herif varsa coştu geçen sezon. aynı kadro bizde olsa revire dönmüştük. emekli kuyruğu gibi takımları varsadece şampiyonlar liginde kasar gerisi foş ne ghezal ne larin ligde geçen seneki skorlara ulaşamazlar
Batshuayi hayatının hiçbir döneminde iyi bir golcü olmadı.
batş iyi golcü
hafife alıp şeapmayınız
premier ligde 150 dk başına 1 golü var
pva ömrünü p ligde geçirmiş fazla gol atması doğal, batş başka liglerde de oynadı
bir kerelik sezonu yaşadılar bu zamana kadar neredeydi o isimler öyle düşün yine normallerine dönerlerinşallah. nekadar bitik herif varsa coştu geçen sezon. aynı kadro bizde olsa revire dönmüştük. emekli kuyruğu gibi takımları var