Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kaplan muhtemelen Benfica'nın o an maçı olduğunu dahi bilmiyordu, yarım saat önce demesi zaten kendini ele verdi.

Tabii sosyal medya ve sorgulama yetisinden yoksun bireyler bu haberi alıp "Gedson satılmayacak." diye yayacaktır. Yarın öbürgün gelirse de utanmadan salağa yatacaklardır.

Haber alamayıp göz göre göre yalan haber yapmak Türkiye'de doğru olan herhalde, nasıl olsa inanan aptal çok.

Emre Kaplan muhtemelen Benfica'nın o an maçı olduğunu dahi bilmiyordu, yarım saat önce demesi zaten kendini ele verdi.

Tabii sosyal medya ve sorgulama yetisinden yoksun bireyler bu haberi alıp "Gedson satılmayacak." diye yayacaktır. Yarın öbürgün gelirse de utanmadan salağa yatacaklardır.

Haber alamayıp göz göre göre yalan haber yapmak Türkiye'de doğru olan herhalde, nasıl olsa inanan aptal çok.
Bu ara inanılmaz derecede Galatasaray aleyhine bir algı peşindeler.

herkes bizim gibi salak mı göndersin sezon içinde bi şekilde ihtiyacı olacak oyuncuyu?

sezonun yıldızı adem ayrılmak istiyor yolla, yedek kalecin yokken okan ayrılmak istesin yolla.

bize ne denayeri verdiler ne de onyekuruyu. şimdi de gedsonu vermiyorlar işte. daha da bir ton örnek var oyuncuyla anlaşıp kulübü müsaade etmediği için alamadığımız
6. tercih bile değil Gedson. Takımda 8-9 tane orta saha var zaten.

Abi bir şey soracağım sana.
Bu adamlar (!) milletin yüzüne baka baka nasıl yalan söylüyorlar bu kadar rahat bir şekilde?
Yani aynaya filan nasıl bakıyorlar ya. Aklım almıyor. Bunların bizi geçtim, kendilerine hiç mi saygısı yok? Çözemedim ben.

Yönetim sosyal medyada dolanan haberlere inanmayim diyor, cikmis yönetimden aldigim bilgiyi gelip servis ediyor. Yönetim niye cikipta bilgi veripte isi zora soksunki. Sacmalik...

Bu ara inanılmaz derecede Galatasaray aleyhine bir algı peşindeler.

medya zaten 8jk kopeklerle doldu kaldi

firat gunayer
sercan dikme
fatih dogan denen orman cocugu, geberse sevincten kuzu keserim
trtnin muduru kendiside 8jkliymis
erdogan arikan
daha da vardir

Giresun maçının ilk 30 dakikasında orta sahamız çok rahat geçildi . Umarım Fatih Terim bunlara önlem almayı düşünüyordur .
Taylan yetersiz

Cicalduda casper çıkınca sadece berkan kaldı

İşte gedson bunun içinde gerekli 3 adamın tutamadığı os yı berkanla ikisi tutup +1 oyuncu avantajı sağlayacak bize

Giresun maçının ilk 30 dakikasında orta sahamız çok rahat geçildi . Umarım Fatih Terim bunlara önlem almayı düşünüyordur .
Orta sahamız baskıyı kaldırmayıp topu kaybettiği için geçildi o orta saha. Topla gidebilen adam eksiltecek adam lazım ortaya.
Bide cicu hiç yardım etmedi topu çıkarmaya. Diagne nerde duruyorsa oda orlarda takıldı.

GSCimbom Mobile App

Abi bir şey soracağım sana.
Bu adamlar (!) milletin yüzüne baka baka nasıl yalan söylüyorlar bu kadar rahat bir şekilde?
Yani aynaya filan nasıl bakıyorlar ya. Aklım almıyor. Bunların bizi geçtim, kendilerine hiç mi saygısı yok? Çözemedim ben.
Bu adamların işi bu. Yıllardır Fotospor, Fotomaç üzerinden yapılanlar şimdi de spor kanallarında yapılıyor.

Zamanında Fener Ortega'yı alırken bunlar Onurtega diye başlık atıp Galatasaray yarışa girdi diyordu, biz o dönem parasızken Fenerbahçe 20 milyon dolar civarı para ödemişti.

Zeki Uzundurukan denilen adam Gareth Bale'ı yazdı mesela bize, adamın maaşı 30 m euro. Söyledikleri hemen her bilgi yalan, işlerine saygıları yok, futboldan anlamıyorlar bu forumda sayısız insan vardır futbolu bunlardan daha iyi bilen.

Gedson için Record’un yaptığı PSV ile olan eleme maçlarından sonra karar verilecek haberi belli ki doğru. O zamana kadar hareket olmayacağı için bizim muhabirler gündem bulandırıyor.

Orta sahamız baskıyı kaldırmayıp topu kaybettiği için geçildi o orta saha. Topla gidebilen adam eksiltecek adam lazım ortaya.
Bide cicu hiç yardım etmedi topu çıkarmaya. Diagne nerde duruyorsa oda orlarda takıldı.

GSCimbom Mobile App
Ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum. Biz baskıdan çıkamadığımız için atak da yapamıyoruz oyun da sürekli bizim sahada oluyor.
Herkes Melo nun o saldırgan müdahale lerini örnek gösteriyor da Melo nun oyunu kurmasını örnek göstermeliler.

emre kaplan aşırı komik gerçekten ya hadi diğer muhabirler de sallıyor da, en azından biraz da olsa inandırıcı olabiliyolar

bu adam konuşurken kaşıyla gözüyle belli ediyor salladığını

Şu yaşananları bir çırpıda geri plana atacak şey gedson imzası olabilirdi. Haberin kolpa ya da gerçek olduğunu bilmiyoruz tabi ki ama gerçekse bu takım çok eksik kalır.
Gelelim Taylan 8 milyon muhabbetine. Doğruysa gönderilebilir. Ben Taylan ın oyununu beğeniyorum. Takımın defanstan top çıkarabilen yegane adamı bence mevcut kadroda. Berkan onun işini tek başına yapabilir mi sanmam. Yabancı birisinin gelmesi gerekli. Ancak gelen oyuncu da kesiciliğinden çok oyunu kurabilmesi ve baskı altında soğukkanlı kalabilmesi gerekli. İsmi geçen isimlerden hiçbirinin özelliğini bilmiyorum ama sağlıklı bir lemina gibi oynamalı.
Hakkımızda hayırlısı.
taylan'ı normal şartlar altında 8 milyona havada satmamız lazım ama bizim kadro yapımız şuan için taylan'a ve berkan'a muhtaç. oynatabilecek 3 yerli yok çünkü. belki halil forvet düşünülebilir ama o da oyun yapısı itibari ile tek başına bizim takımın gol yükünü çekebilecek biri değil

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu transfer döneminde Yakup Çınar hariç kimseye güvenmem adam Nelsson konusunda olsun Berkan konusunda olsun bir çoğundan önce haberi verdi. Diğer muhabirlerin çoğu kafasından uyduruyor Haluk Yürekli çıkmış Morutan 3 m euro diyor daha 1 ay önce 6-7 m euro teklif vardı. Bugün Emre Kaplan sanki Rui Costa'nın yanından gelmiş gibi satmayacaklarını söylüyor :asd:

Ben de hep bunu söylemeye çalışıyorum. Biz baskıdan çıkamadığımız için atak da yapamıyoruz oyun da sürekli bizim sahada oluyor.
Herkes Melo nun o saldırgan müdahale lerini örnek gösteriyor da Melo nun oyunu kurmasını örnek göstermeliler.

Ne Taylan ne de Berkan bunun altindan kalkamaz ki kalkamadigini da gorduk. Giresunspor bile ilk 15dk en ufak baskida hataya zorladi ve Taylan cok top kaybetti 1. bolgede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt