Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson
Morutan
Dieng
Ocampo
İrfancan
Halil

Bunlar gelirse ve Marcao kalırsa, üstüne Falcao, Babel ve Fegh giderse.

Nisan da şampiyonuz, uefa yarı final maçına hazırlanıyoruz olacağız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Aslında muric ve morutan ikisinde alıp kapanan maçlarda kaleye yerli atıp sağlı sollu oynayabiliriz

Gsevgisi 4-5 transfer beklediğini 1-2 sürpriz olacağınımı söylemiş benmi yanlış anlamışım

Gedson
Halil
Yerli kaleci
Kanat

desen 4 kişi yapıyo 1 tanede fırsat transferi olacak heralde son gün lemina andone tarzı

tm degeri 12 milionluk ghezzali 3e kapatmak basari örnegidir.

keza rosier tm 7 alinan bonservis 4,5m

biz cica tm 6,5 verdik 6,5m

biz nelson tm 3,5 verdik 7m

sonrada paramiz yok!!!!
Boey'u yazmamanda art niyet arıyorum. Aynı şekil yıllık ücretleri yazıp genel maliyetleri yazmanı öneririm. Cica, Nelsson, Boey bunların hepsi satılabilecek adamlar ama Ghezzal'ın toplam maliyeti 4 senede 20'yi geçecek ve 33 yaşına gelecek satma ihtimalin düşük, Rosier desen hakkıyla kart verseler zaten 20 maç oynayamaz senede. İlla çamur atacaksınız bizim takımımıza değil mi? Şunu anlamıyorum, Kariyerli oyuncu gelsin dersiniz maaşına laf edersiniz, genç oyuncu gelir bonservisine laf edersiniz. Şunu unutmayın, genç oyuncu yatırımdır, isterse gitsinler Danimarka 3. liginden oyuncu alsınlar elinden çıkarmakta zorlanmazsın çünkü maaşı uygundur, ama sen 2,5 - 3 maaş verdiğin tecrübeli oyuncuyu bırak satmayı, o maaşa yakın bile maaş veren olmayacağı için elinden çıkaramazsın.

Gsevgisi 4-5 transfer beklediğini 1-2 sürpriz olacağınımı söylemiş benmi yanlış anlamışım

Gedson
Halil
Yerli kaleci
Kanat

desen 4 kişi yapıyo 1 tanede fırsat transferi olacak heralde son gün lemina andone tarzı
Ya o geçen sene de aynı şeyleri dedi. Bu adam sadece imza atanı ve ilgi alanindakileri biliyor. Gerisi üfürük.

Ozan'in hic kupa almamis oldugu gercegine kahkaha attim. Bize 1 donem kiralik gelen oyuncular en az 1-2 kupa kaldirip donuyor memleketine. Herif ergenligini fb'de yasadi buyudu saclarina aklar dusmeye basladi daha kupa kaldirmamis.
Bizde erman kılıçın 3 gün takımda kalmasına rağmen süper kupası var

Marsilya kulübü, William Jose için Real Sociedad’a kiralama teklifinde bulundu. (via Mundo Deportivo)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt