Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfere 20 milyon Euro harcadık şu ana kadar.

-Gedson, Onyekuru, Saracchi gitti yerlerine Berkan, Kerem, Aanholt geldi. Bence daha alt segment futbolcular.

-20 milyon Euro harciyorsun ama bir tane kreatif adam almıyorsun.3. ligden yeni çıkan Kerem, obez feghouli, kronik sakat Falcao, influencer Babel'in ayağına bakıyoruz.

-Genclesme diyoruz, 1,5 milyon Euro harcanan Barış Alper yerine, futbolu artık bünyesi kaldıramayan Arda oyuna giriyor.

Biz bu parayı şu ana kadar boşu boşuna harcadık.Hayir işin kötü tarafı kimseyide gonderemiyoruz.Hadi Feg gitmiyor peki. Ozorn, Sekidika falan neden gitmiyor?

Hocayı ailemden biri gibi severim ama bu yaşananların en büyük sorumlusu hocadır.

Ve bana göre bu sene bu kadro yapısı ile ilk 3 imkansız.Sampiyon kim olur bilemem ama kim olamaz iyi biliyorum maalesef.

Bu gece acilen yollanması gerekenler:

Falcao
Yedlin
Feghouli
Arda
Akbaba
İsmail çipe
Babel

Yedeğe çekilmesi gerekenler ve asla ilk 11 olmaması gerekenler:

Aytaç
Alpaslan
Kılınç
Kerem

Şimdi kadronun kalitesini tartışabiliriz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bunları yapacak bir de başkan lazım

Marcaonun eksikliği çok belliydi stoperlerimiz ileriye bir tane isabetli pas atamadı

tabi bu durumdan dolayı kendisini savunacak değiliz 8 maçlık ceza da almış artık vadesi dolmuştur bu takımda

Morutan'ı ne yapıp edip almalıyız takımda ayağına top gelince rakip çalımlayabilecek tek bir oyuncumuz yok. Galatasaray gibi bir takımda hücumda kreatif ve üst düzey yetenekli isimlerin olması lazım Trabzon'un ön tarafı şuan bizden 3 kat iyi. Djaniny bizim kadroda kanatta banko oynar o derece.

hala transferle cozulecek sanan arkadaslar var

:crushed:
Evet bu antrenörle zor işimiz. orta sahayı bukadar ileri cikarip rakibin yuzunyüzünü orta sahada rahat döndürmek komik geliyor bana. Sen defansa 4 Nesta koy hepsi pasta olur.

Birde her arka direkte kafa vurdurmakta bize özel hareket sanirim

1629402194198.webp

Tisörte bak yaw. sonunda bu da birakmis terim'i savunmayi. Takim boyle oynayacaksa kusura bakma hoca Gedson'a Halil'e falan gerek yok parayi boşa harcama diyor

Morutan falan değil gerçekten bize üst klasta iki adam lazım shaqiri vs gibi gerçekten hücumda yokuz sıfırız
Morutan'ı ne yapıp edip almalıyız takımda ayağına top gelince rakip çalımlayabilecek tek bir oyuncumuz yok. Galatasaray gibi bir takımda hücumda kreatif ve üst düzey yetenekli isimlerin olması lazım Trabzon'un ön tarafı şuan bizden 3 kat iyi. Djaniny bizim kadroda kanatta banko oynar o derece.

Utanmadım değil... Elin dandik Danimarka takımı ne güzel takım halinde oynuyor.

Kombinasyon futbolu
2e1 verkaçlar
Duvar pasları
Dinamik oyun ve saha parselasyonu
Oyuncular bizim gibi statik durmuyor
Rakip defansın arkasına paslar ve koşular
One-Touch-Futbol
(...)

Her Avrupa rakipi bunu yapıyor. Herifler taktik antreman'da ne öğreniyorlar ise, uyguluyorlar sahada.

Bir de bize bak.

BamBamBam kafası kesik tavuk gibi, bireysel ayaklara dan medet uman, doğaçlama freestyle kendi suyumuzda pişiyoruz - VE BU 2-3 YIlDIR BÖYLE GİDİYOR.

Sadece sonuç değil, güzel ve modern Futbol izlemek de bizim hakkımız. Hele hele senden 2-3 gömlek küçük takımlar bunu yapabiliyor ise, o kısıtlı bütçeleri ile...

Fatih Terim: "Şu anda Avrupa'da oynayamayan oyuncularımız var. Bazı değişiklikler de yapıyoruz ama özellikle stoperde sıkıntımız var. Şu bir gerçek ki Galatasaray'ın her oyuncusu oynuyor, hepsi forma giydi."

:asd:

Fatih Terim: "Gedson'u sadece biz değil başkalarının da istediğini duyuyoruz. Benfica göndereceği takdirde Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceğinden şüphem yok. Ancak göndermek istemiyorlar."

Artık hiç ümidim kalmadı alamayız. Bjk alır biz alamayız bakın görün. :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt