- 16 Haziran 2010
- 204.629
- 156.897
- 6.838
Anlamadim bende.Ne demek ki bu şimdi? Nasıl bi saçmalama bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadim bende.Ne demek ki bu şimdi? Nasıl bi saçmalama bu
G.t kalkıklığı yaşıyor. Bu kafayla giderse 1-2 yıla silinirŞu Kerem'in gol sonrası triplerine ayar oldum. Sani Marcao ailesinden birini öldürdü.
Hayırdır ne tripler yahu. Daha dünkü çocuksun.Adam sana saldırdı ama cezasını aldı bu tavırların kime?
Morutan kim Allah aşkına kaç maçını izlediniz ya da Morutan üst seviye de kaç maç oynamış ki şu takıma gelip fark yaratacak? 3 aydır sağ tarafa kaliteli, net topçu alın diyoruz
Düşük zekalı sıradan ergen bir oyuncu işte. Bu asalak yüzünden en kritik adamımızı kaybettik.Şu Kerem'in gol sonrası triplerine ayar oldum. Sani Marcao ailesinden birini öldürdü.
Hayırdır ne tripler yahu. Daha dünkü çocuksun.Adam sana saldırdı ama cezasını aldı bu tavırların kime?
Bu benim de dikkatimi çekti, çok çakışıyorlar, dinamik iki oyuncu ama boş alan oluşturup pas koridoru oluşturmakta başarısızlar. Neden peki?
Eylülden sonra da Ocak'ı bekleyecez şimdiden söyleyimEylül’ü bekliyoruz sağ açık için büyük ihtimalle ayrıca Gedson yerine birini
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi