Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda, arda, arda... her postta. Sanki takımın işleyen bir bölgesi var da o girince bozuyor takımı.Kadromuzda direkt olarak bu kesin oynamalı diyebileceğimiz 1 tane bile oyuncumuz yok. Barış dan medet umanlar var, girince onuda göreceğiz. Koca Galatasaray ın kurtarıcısı olarak düşünülen oyuncuya bak... Takıma acil olarak kalite kazandırılmalı, gençler onlarla oynayarak gelişmeli, pişmeli.

bu takımda yatırım var bir sürü

yarından tezi yok hocayı kovup gerçekten çalışacak ortalama bir yabancı getirelim

şampiyon olamasak da oyuncular değer kaybetmez yatırımı batırmayız

Terim kendine geldi geldi (gelmez büyük ihtimal malesef)gelmezsee tahminimce en kötü devre arası taraftardan dolayı emekli olur çünkü kaldıramaz o tepkileri .yanlız iş artık terimin gitmesiyle bitmez gs nin baştan aşağı her noktasına işinde en profesyonelleri getirmesi lazım.bi anlayışımız olacak alt yapıyada a takımada sözde değil gerçek anlamda işin erbabları yabancılar getirilecek.bu amca oğludur şu felanca beyin yakınıdır olmasın artık .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çünkü hareketli değil öndekiler. Stoperler top aldığında bek içe kayar kanat ise çizgiye kaçar, ortadakiler de geriye deplase olursa 3 pas alternatifi yaratırsın, bunların biri kesin boş olur.

Bizde öndekiler statik takılıyor, Kerem desen 10 metre açarak top kontrol ediyor üstüne çalıma kaçıyor.

Şu takımı ben çalıştırsam daha fazla iş yaparım yemin ederim, ya çalışmıyoruz ya da çalıştığımız hiç bir şeyi uygulamıyoruz.

Çizilen hiç bir set göremiyorum oyunda.
Şu an bekler işi bilen adamlar ama dediğin gibi kanatlarımızın hiçbirin de pozisyon almayı bilen biri yok. Kerem için hep diyorum alt yapısı çok zatıf kanat olmaz, 2.forvet olur sadece bundan.

şu an osde bi berkan hareketli, onun haricinde pas için boşa kaçan adam göremiyorum takımda.
Arda babel frghouli aynı anda sahada olduğunda hele hiç çekilmez hale geliyoruz. Bu kadar statik adamlarla ısrarla pas oyunu oynamaya çalışmak bana aşırı saçma geliyor

Hoca iyi olacağız diyor ama artık hiç inanç kalmadı içimde. Umarım dediğini yapar da artık iyi bi takım izleriz ama çok zor gibi çünkü takımda bi plan yok. Futbolcu transfer edince oyun planı da transfer edeceğiz sanıyor heralde hoca

Modern Derwall bulmamız lazım o zaman nasıl çağın dışında kaldı isek yine bunun tespitini yapıp, çözümünü uygulayabilecek bir hocadan fazlasina ihtiyacımız var. Tuchel zamanında gelebilse ve şansı yaver gitse belki böyle bir şansımız olurdu ama yenilerini aramak ve bulmak zorundayız kesinlikle çok geride kaldık ve mevcutların tespitini yapamadığı eksikliklerimiz var.

Terim in cesaret edemediğini perreira yapıyor. Ulan bu adamlar böyle oynuyorsa koy alt yapıdan çocukları. Gençleşeceğiz deyip oyuna yedekten 34 yaş ortalamalı oyuncuları sokuyorsun. Seni onlar kurtarmaz işte bu saatten sonra.

Arkadaş bizim 4-4-2 oynamamız lazım bu sistem için şyi oyuncular lazım uygun oyuncular lazım

Halil
Shaqiri
Harroui
İrfancan bu 4oyuncu ile baya toparlarız

İrfancan
Boey Victor Marcao Pwa
Shaqiri Berkan Cicaldau Harroi
Halil Diagne

böyle bi sistem oynamamız lazım bence

Modern Derwall bulmamız lazım o zaman nasıl çağın dışında kaldı isek yine bunun tespitini yapıp, çözümünü uygulayabilecek bir hocadan fazlasina ihtiyacımız var. Tuchel zamanında gelebilse ve şansı yaver gitse belki böyle bir şansımız olurdu ama yenilerini aramak ve bulmak zorundayız kesinlikle çok geride kaldık ve mevcutların tespitini yapamadığı eksikliklerimiz var.

Tedesco
Farioli
Potter
Lage

son 2 EPL yapti, tedesco ve farioli olabilir.

E9LgDpBWQAQn3LX

Tedesco
Farioli
Potter
Lage

son 2 EPL yapti, tedesco ve farioli olabilir.
Potter o takıma o topu oynattığı için denenebilirdi yani mevcuttan şikayet edip bahane üretmek yerine sahip olduklarından maksimum fayda sağlayabildi ki olay da bu

Şu an bekler işi bilen adamlar ama dediğin gibi kanatlarımızın hiçbirin de pozisyon almayı bilen biri yok. Kerem için hep diyorum alt yapısı çok zatıf kanat olmaz, 2.forvet olur sadece bundan.

şu an osde bi berkan hareketli, onun haricinde pas için boşa kaçan adam göremiyorum takımda.
Arda babel frghouli aynı anda sahada olduğunda hele hiç çekilmez hale geliyoruz. Bu kadar statik adamlarla ısrarla pas oyunu oynamaya çalışmak bana aşırı saçma geliyor

Hoca iyi olacağız diyor ama artık hiç inanç kalmadı içimde. Umarım dediğini yapar da artık iyi bi takım izleriz ama çok zor gibi çünkü takımda bi plan yok. Futbolcu transfer edince oyun planı da transfer edeceğiz sanıyor heralde hoca
Kimse iy değil kimse. Hiçbiri top ayağında olan adama yardımcı olmuyor. Kimse boşa çıkıp pas almak istemiyor. Olsa bile çıkan oyuncunun hemen yanındaki oyuncunun da kendini topu alacak kişiye göre pozisyona sokması gerekir. Ama öyle bir olay söz konusu değil.

Yeter be Yeter tamam kotu oynadik cart oldu curt oldu icimizi karartmayin yaw .Daha lig yeni basladi belki toparlariz.Daha Gecen gun sabredecez filan diyordunuz.Cica Nelson Marcao Boey yoktuki.Boeyin yoklugunu baya aradik. belki 3 veya 4 transferden sonra kendimize geliriz.

brumanın 1 yılı kalmış alalım 2 yıllığına işte morutan bruma kanatlar hareketlenir iki kanat mutlaka şart

ortaya gedson biter bence başka adam gelir mi belirsiz

Bıktım Arda'lar, Feghouli'ler, Babel'ler, Akbaba'lar, Ömer'ler Falcao'lardan...
Atalay'ı, Yunus'u, Ali Yavuz'u, Emin'i verin kiraya, Işık Kaan'ı kulübeye gömün, oynatın Arda'nızı...
Süleyman Luş'u 5 dk oynatmayın, Emre Taşdemir ile Ömer ile sözleşme imzalayın siz.
Yazıklar olsun.

Marcao işi bozdu. Nelson, Cica ve iki transferle işler değişir de dediğim gibi ne oynamaya çalışıyorsak onu oynayamıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt