Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari nelssonun lisansini yetistirsek diyecem de, onu yapmak icin de bi ugras vermiyoruz gibi. Tasderimle limit pek acilmaz. Agir baslarin gitmesi lazim bir an evvel. Falc, babel, feg bir an evvel sut. Cagne de en az 5m teklif gelirse gönder, altina gönderirlerse iyi söverim. Bayi da bi görelim artik. Biktik arda feg babelden

Eylül’ün 1’i ile 8’i arasında piyango çekilişiyle kim ortada kaldıysa onu almak da mükemmel bir transfer planı.

Şakiri'ye karsiydim ama simdi acaba mi diyorum. Takim gercekten cok kotu. Hucumda lider oyuncu da yok. Bonservisi olmasa isterdim

Falcao,Babel,Feghouli,Arda bu 4'lü ile nasıl bir gelecek hedefliyoruz ki Barış Alper'in süre almamasını çok yadırgıyorum açıkcası. Tamam elde oyuncu olmasa eleştirmeyeceğim ama elde oyuncu var.

Mesele oyuncular mi gerçekten hala? Bir tane planlanmış bir organizasyon var mı ya sahada? Duran top veya akan oyun. Yav takım taç bile kullanamıyor taç ya çok mu zor alıp getireceksin hocasını çalıştıracaksin bilmiyorsan. Sabah akşam bahane uret ve agla nasılsa saksakci cok

Artık taraftarın çoğu meselenin transfer olmadığını düşündüğü ortada.takım iyi oynar ışık verir ama bi iki futbolcu kötü olur ozaman o oyuncular kenara alınır ya da elden çıkarılır yerine kalitelisi getirilir makina düzeni oluşur.ama bi takım bütün oyuncusu kötü ise ve ayrıca iyi şekilde gelip bi iki ayda berbatlaşıyorsa direkt hocadandır.sorumlu belli.bu hoca düzelmezsee devre arası taraftar istif ettirir ettirmelide.aslolan gsdir başarısızlıkta kim payı varsa messi olsa gözünün yaşına bakmayacaksın bu kadar basit.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

B.Elmas eğer başkan ise, en azından takıma yardımcı antrenör transferini ağırlığını koyup yapmalı. İyice tadı kaçtı. Olması gereken istifasının istenmesi ama...

Agalar terim alacak oyunculara ip mi bağlayacak ne yapacaksa yapacak. Herkes top neredeyse kimdeyse ona göre pozisyon almasını öğrenecek. Başka çıkar yolu yok

Bari nelssonun lisansini yetistirsek diyecem de, onu yapmak icin de bi ugras vermiyoruz gibi. Tasderimle limit pek acilmaz. Agir baslarin gitmesi lazim bir an evvel. Falc, babel, feg bir an evvel sut. Cagne de en az 5m teklif gelirse gönder, altina gönderirlerse iyi söverim. Bayi da bi görelim artik. Biktik arda feg babelden
Feg giderse tamamen biteriz kalite anlamda. Digerleri gitsinde ama sag Kanata Adam gelmese ve feg giderse Finish.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt