Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson şimdi gelmeyecek onu net anladık gibi. Bari rakiplerin birine kaptırmayalım.

Ocak'ta Onyekuru'yu ve Gedson'u tekrar kiralamaya çalışırız. :red:

Mostafa'nın da bonservisini aldırmaz. Yerine Halil falan aldırmaya çalışır.

Bu akşam biraz daha yazarsam olaylar farklı yere gidecek ben susuyorum.

@Keramettin TANRIVERDİ

adminin, anti terim tayfasina gecmesi guzel oldu.
2 sene şampiyon olurken burada Terim'i saha içinden dolayı eleştiren nadir kişilerdendim ben. Hele de ikinci şampiyonluk tesadüf dedim diye neler denmişti.

Anti terimci de olmam, Terim'e bok atmak için forumun %80i gibi sallama varsayımların da ardına sığınmam. Her seferinde eleştirmek için saha içi bir çok faktör olduğunu yazıyorum.

Burada Terim'i ayak tenisi zart zurt diye eleştirenlerin karşısında olmaya devam edeceğim kısacası.

İşte sırf genç diyede götünü kaldırmayan adamları istemeninde anlamı yok rengim
Mesele oyuncular mi gerçekten hala? Bir tane planlanmış bir organizasyon var mı ya sahada? Duran top veya akan oyun. Yav takım taç bile kullanamıyor taç ya çok mu zor alıp getireceksin hocasını çalıştıracaksin bilmiyorsan. Sabah akşam bahane uret ve agla nasılsa saksakci cok

Gedson şimdi gelmeyecek onu net anladık gibi. Bari rakiplerin birine kaptırmayalım.

Ocak'ta Onyekuru'yu ve Gedson'u tekrar kiralamaya çalışırız. :red:

yahu ne gedsonu

gedson gelse nolacak? ustune adam ounas, gedson, kaan ayhan gelse nolacak?

takim tek tel dokuluyor, fizik, taktik bakimindan rezalet bir takim var sahada.

Yeter be Yeter tamam kotu oynadik cart oldu curt oldu icimizi karartmayin yaw .Daha lig yeni basladi belki toparlariz.Daha Gecen gun sabredecez filan diyordunuz.Cica Nelson Marcao Boey yoktuki.Boeyin yoklugunu baya aradik. belki 3 veya 4 transferden sonra kendimize geliriz.

Mesele iyi oynamak, kötü oynamak değil renktaş. Mesela takımın bir oyun kurgusu, oyun felsefesi yok. Kimin ne yaptığı belli değil. Değişiklikler standart. Oyun okuma sıfır. Reaksiyon yok.
Hoca'nın konuşmaları bile tuhaf. "aynı maçı mı izledik?" diye sormaktan kendimi alı koyamıyorum.

yahu ne gedsonu

gedson gelse nolacak? ustune adam ounas, gedson, kaan ayhan gelse nolacak?

takim tek tel dokuluyor, fizik, taktik bakimindan rezalet bir takim var sahada.
Dur Hakan sinirliyim zaten sıkıntılı bir şey yazıp ceza almak istemiyorum.

Tam tekeri düze çıkaracak gibi oluyoruz başımıza saçma sapan şeyler geliyor.

Gedson'u bağlayacağımız hafta heriflerin başkanı tutuklandı. İnanılmaz yaa...

Marcao sadece kendisini değil bizim umutları da söndürüp gitti.

Kurban verdiğimiz adam da Kerem ergeni. Allah'ım sen sabır ver nelerle uğraşıyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt