- 1 Mayıs 2018
- 57.944
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao işi bozdu. Nelson, Cica ve iki transferle işler değişir de dediğim gibi ne oynamaya çalışıyorsak onu oynayamıyoruz.
Akbaba kılınç kerem falan da atatik adamlar. Oyun bilgileri çok azTakımın statikliğinin yaşla alakalı olmadığını umarım ilk yarıda çıkan kadronun yaş ortalamasından anlamışsınızdır
İşte sırf genç diyede götünü kaldırmayan adamları istemeninde anlamı yok rengimAkbaba kılınç kerem falan da atatik adamlar. Oyun bilgileri çok az
Bize genç değil kaliteli adam lazımİşte sırf genç diyede götünü kaldırmayan adamları istemeninde anlamı yok rengim
daha transferler geliyordu Sergen ne çabuk vazgectin yavHoca da takimda ne bok yiyosa yesin. bu sene trabzonu destekleriz.2011deki gibi keyif verirler inşllah
2 sene şampiyon olurken burada Terim'i saha içinden dolayı eleştiren nadir kişilerdendim ben. Hele de ikinci şampiyonluk tesadüf dedim diye neler denmişti.
Mesele oyuncular mi gerçekten hala? Bir tane planlanmış bir organizasyon var mı ya sahada? Duran top veya akan oyun. Yav takım taç bile kullanamıyor taç ya çok mu zor alıp getireceksin hocasını çalıştıracaksin bilmiyorsan. Sabah akşam bahane uret ve agla nasılsa saksakci cokİşte sırf genç diyede götünü kaldırmayan adamları istemeninde anlamı yok rengim
Gedson şimdi gelmeyecek onu net anladık gibi. Bari rakiplerin birine kaptırmayalım.
Ocak'ta Onyekuru'yu ve Gedson'u tekrar kiralamaya çalışırız. :red:
O iş bu kez olmaz, Ocak falan bitti gitti artık.Değişmiyor ya.Yeni transferler gelecek, hoca 5.hafta yine ocağı işaret edecek.
Yeter be Yeter tamam kotu oynadik cart oldu curt oldu icimizi karartmayin yaw .Daha lig yeni basladi belki toparlariz.Daha Gecen gun sabredecez filan diyordunuz.Cica Nelson Marcao Boey yoktuki.Boeyin yoklugunu baya aradik. belki 3 veya 4 transferden sonra kendimize geliriz.
Dur Hakan sinirliyim zaten sıkıntılı bir şey yazıp ceza almak istemiyorum.yahu ne gedsonu
gedson gelse nolacak? ustune adam ounas, gedson, kaan ayhan gelse nolacak?
takim tek tel dokuluyor, fizik, taktik bakimindan rezalet bir takim var sahada.