Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
10 gün öncede 2 3 oyuncu açıklarız demişti![]()
Kafasi artik gidip geliyor Abisi olur öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 gün öncede 2 3 oyuncu açıklarız demişti![]()
Hahah abi fatih terimi tanıyamadımız mı, ne seti? Kerem sen biraz ortaya gel zaman zaman, mustafa sen sola deplase ol, emre hareketli oyna. Bunlar..Çünkü hareketli değil öndekiler. Stoperler top aldığında bek içe kayar kanat ise çizgiye kaçar, ortadakiler de geriye deplase olursa 3 pas alternatifi yaratırsın, bunların biri kesin boş olur.
Bizde öndekiler statik takılıyor, Kerem desen 10 metre açarak top kontrol ediyor üstüne çalıma kaçıyor.
Şu takımı ben çalıştırsam daha fazla iş yaparım yemin ederim, ya çalışmıyoruz ya da çalıştığımız hiç bir şeyi uygulamıyoruz.
Çizilen hiç bir set göremiyorum oyunda.
He Nelssonla berabe 4 transferden fazla gelecekti, bi nelsson geldi.
Giderse illa gelir ya. Feg ölmus essek. 2 pas atacak diye tum mac onu cekemem acikcasiFeg giderse tamamen biteriz kalite anlamda. Digerleri gitsinde ama sag Kanata Adam gelmese ve feg giderse Finish.
Zaman kazanma, 4 transfer data gerek en fazla 1 2 Kisi gelir.Hocam yalan söylemez![]()
Ft bence rui costa denen iki yüzlü herife sinir olmuş gibi muhtemelen bu herif jorge mendes aracılığıyla ahmet buluta mesaj iletti araya girsinler falan diye bjk de bu fırsatı kaçırmayıp köstek oldu
bjk ihtimalini konuşanlara sövdüm bugün lakin bu ihtimal epey kuvvetli hocanın açıklamalarına dayanarak söylüyorum hatta gedson’u bjk’e kaptırısak belmas yönetimi bizi cümle aleme rezil etmiştir ve istifa etmelidir tabi bu dediklerim gerçekleşirse
Kesbaya dikkat cekiyorsun, yapma.
Zaman kazanma, 4 transfer data gerek en fazla 1 2 Kisi gelir.
Takımda belirgin klas eksikliği var, Shaqiri gelirse öpüp de başımıza koymamız gerekir
dieng 5
morutan 5
harrouri 3.5
bruma 2
halil 4
irfan 3+takas
taylana teklif varsa yolla 7 ye falcao feguliden kurtul oynamaya başlarız
hatirla Mac sonuna dogru o girdi yinede pozisyona, stoperdende hizliydi baya.Giderse illa gelir ya. Feg ölmus essek. 2 pas atacak diye tum mac onu cekemem acikcasi
Taylan 8 de oynayabilir.Dieng gelsin Gedson olmuyorsa!
Sükrü Abi Gedson icin ugrasiyor onu Biliyorum
Dieng gelsin Gedson olmuyorsa!
İstenen profilde hoca yok, olmayacak da.takıma hoca bakmaya başla
Evet.Başarıdan kastın şampiyonluk mu abi.