Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü hareketli değil öndekiler. Stoperler top aldığında bek içe kayar kanat ise çizgiye kaçar, ortadakiler de geriye deplase olursa 3 pas alternatifi yaratırsın, bunların biri kesin boş olur.

Bizde öndekiler statik takılıyor, Kerem desen 10 metre açarak top kontrol ediyor üstüne çalıma kaçıyor.

Şu takımı ben çalıştırsam daha fazla iş yaparım yemin ederim, ya çalışmıyoruz ya da çalıştığımız hiç bir şeyi uygulamıyoruz.

Çizilen hiç bir set göremiyorum oyunda.
Hahah abi fatih terimi tanıyamadımız mı, ne seti? Kerem sen biraz ortaya gel zaman zaman, mustafa sen sola deplase ol, emre hareketli oyna. Bunlar..

Ft bence rui costa denen iki yüzlü herife sinir olmuş gibi muhtemelen bu herif jorge mendes aracılığıyla ahmet buluta mesaj iletti araya girsinler falan diye bjk de bu fırsatı kaçırmayıp köstek oldu
bjk ihtimalini konuşanlara sövdüm bugün lakin bu ihtimal epey kuvvetli hocanın açıklamalarına dayanarak söylüyorum hatta gedson’u bjk’e kaptırısak belmas yönetimi bizi cümle aleme rezil etmiştir ve istifa etmelidir tabi bu dediklerim gerçekleşirse

İşin kötü yanı bu teknik heyet seneye olmayacak. Keşke parayı onların istekleri doğrultusunda harcamasak ancak seneye de harcamak istesek de imkan olmayacak gibi, gelen oyuncular da yıpranacak bu plansizlikta, umarım gelen adamın sağlam mental ve teknik bilgisi olur.

Ft bence rui costa denen iki yüzlü herife sinir olmuş gibi muhtemelen bu herif jorge mendes aracılığıyla ahmet buluta mesaj iletti araya girsinler falan diye bjk de bu fırsatı kaçırmayıp köstek oldu
bjk ihtimalini konuşanlara sövdüm bugün lakin bu ihtimal epey kuvvetli hocanın açıklamalarına dayanarak söylüyorum hatta gedson’u bjk’e kaptırısak belmas yönetimi bizi cümle aleme rezil etmiştir ve istifa etmelidir tabi bu dediklerim gerçekleşirse

baya dikkat cekiyorsun, yapma.

dieng 5
morutan 5
harrouri 3.5
bruma 2
halil 4
irfan 3+takas

taylana teklif varsa yolla 7 ye falcao feguliden kurtul oynamaya başlarız

takıma hoca bakmaya başla
İstenen profilde hoca yok, olmayacak da.

Farioli gelse bu taraftar 10 maç dayanır.

Östersunda maçlarından sonra Tudor'u kovup Graham Potter'ı getirseydik bugün 20 milyona satılacak 4-5 adamımız olacaktı ama müthiş taraftar Östersunds köy takımı dedi geçti.

Velhasıl bir kaç ay sonra Emirates'te Arsenal'i yenerlerken İngilizler köy takımı deyip geçmedi, kim bu dediler, bu şekilde EPLnin en f/p takımı Brighton şu an.

Kısacası Terim gitsin kalsın bu ülkede bir şey değişmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt