Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim diyorki:

- Daha cok transfer olursa takim daha da iyi olur
- 10 numara istemiyorum?
- Gedson'u salmiyorlar.

Hoca da takimda ne bok yiyosa yesin. bu sene trabzonu destekleriz.2011deki gibi keyif verirler inşllah

Valla şurada morutan lafı görünce hemen çıkasım geliyor. Sanırsın morutan gelecek dertler bitecek. Sanırsın tek başına 11 kişi geçip gol atacak. Kendi takımında bile istenilmeyen saçma sapan hareketler yapan biri için bu kadar dil dökülmesi saçma.
Bugüne kadar gedson falan dedim ben de ama bu saatten sonra gedson da demem. Bu takım tek kişilik performansla daha doğrusu bireysel performanslarla adam olmaz.

Gedsonu birakmiyorlarsa alternatif alsinlar bence son güne kadar beklemeye gerek yok

son dk transferi yapacagiz yoksa

Morutan kim Allah aşkına kaç maçını izlediniz ya da Morutan üst seviye de kaç maç oynamış ki şu takıma gelip fark yaratacak? 3 aydır sağ tarafa kaliteli, net topçu alın diyoruz

Eylül’ü bekliyoruz sağ açık için büyük ihtimalle ayrıca Gedson yerine birini

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Kerem'in gol sonrası triplerine ayar oldum. Sani Marcao ailesinden birini öldürdü.

Hayırdır ne tripler yahu. Daha dünkü çocuksun.Adam sana saldırdı ama cezasını aldı bu tavırların kime?
Düşük zekalı sıradan ergen bir oyuncu işte. Bu asalak yüzünden en kritik adamımızı kaybettik.

İki top süren kendini oyuncu zannediyor. Bugün Luyindama'da dövecekti. İmkansız yerlerde bekleyip kendisine pas atılmasını istiyor.

Top gelmeyince eli kolu oynuyor. Salak salak tiripler. Gol sevincine sen değinmişsin zaten. Bu ergen yüzünden umarım Marcao'yu harcamazlar.

Verin hocaya 50 milyon bütçe, yeni kadro kurup onu da mundar edecek.

Lan para harcamayın, hemen parası neyse Conte yi getirin ona göre oyuncu alın.

Daha geç değil.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt