Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kac mactir sacma sapan pas hatalari yapiyoruz bide. Biktim bu pas pas pas oyunundan, ki onu da yapamiyoruz zaten. Inadi birak hoca yeter artik ya
ama sorun bu zaten. stoperler kendi arasında paslaşıyor çünkü oyun kurulurken kimse pas istasyonu olmuyor, topu almak için kendini göstermiyor. 15-20 metre ötede rakip arkasında saklanıyorlar. sonra stoperler baskı yiyor, bireysel hata gol. luyindama tukaka.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Steal'ı olan bir adamı getirin şu takıma. Boştaki topları bile kapamıyoruz.

Başkan akıllı adam. Bu takımı izlediğinde, oynanan futboldan içi kan ağlıyordur. Hoca istediği bütün transferleri alır. Şampiyon olamazsa, Avrupa'dan da erken elenirse sene sonunda Başkan Hoca'yı emekli eder. Sene sonuna kadar sabredeceğiz dostlar. İstifa da beklemesin kimse çünkü etmez. Bahaneler ağzına yer yapmış Hocanın yaşlılığında. Bahaneler bitmeyecek. St. Constone maçından önce bile hava sıcaklığı farkı vs. diyerek yolunu yapmaya çalışıyordu.

Hazır comanın seneye söleşmesi bitiyo kanatda lazım hatta 2 tane cüzi rakam teklif edip florinel coman mı çeksek
Kaleyi irfancan
İleri ucu halil yapsak
Coman-Cica-Morutan üçlüsü fena olmaz sanki tabi cüzi rakama almak şartıyla sonuçta bu herif zamanında büyük potansiyeldi dennis man ile beraber tabi başkanları gitti 30m istedi utanmadan

Vitor bile 16 yaşında çocuk oynatıyor. Barış Alper noldu nerede bu çocuk ? Niye Kerem çıkınca Arda giriyor ? Niye hala sol bek yedeği Ömer ?

Sizin Daramy de bir halt oynamadı sanki Sivas maçında

Ona 12 versek buna mı 12 verdik denilmesi 3 hafta sürer
12 falan verilmez zaten. Büyük ihtimalle orada kalacak bu yıl.

Seneye bir yıllık sözleşmesi kalıyor 7-8 civarı orta siklet bir takıma gider.

Asıl o takıma geçtikten sonrası kritik. Bakalım ne olacak?

Bu arada boşta olmasa farioliyi isterdim tecrübesiz olması biraz sıkıntı lakin o kadroyla posizyon oyununu bizden çok daha iyi oynuyo

Halen gene söylüyorum bize hücumda kaliteli ayaklar lazım yaşına bakmadan bir iki gerçekten be yaptığını bilen topçu lazım shaqiri kesin getirilmeli bir şekilde

-Orta sahada Fernando gibi a klas adamlardan sıradan adamlarla doldurduk. Sonra üst düzey futbol bekliyoruz. Haftalardır söylüyorum bu takım sıradanlaştı sıradanlaştı!
- Kaliteli oyun kalite stoperlerle başlar. Stoperlerimiz oyun kuramıyor. Teknik kapasite sıfır.

Biraz alt yapiya önem versek, tesislere okullara vs. yatirim yapsak. Her futbolcuyla ayri ayri calismalar yapilsa antremanlarda disiplinli bir sekilde, önem verilse her sene en az 10 transfer yapma mecburiyete kalmayacak. Dönüp dolasip solugu hep yeni transferde aliyoruz, devamini getiremiyoruz sonunda. Sonra yine o yetersiz bu yetersiz.
Takim zaten dünyanin borcu altinda. Barcelona M. City gibi süper futbol oynayalim demiyoruz. Belirli bir agirligin olsun, takim maca ciktiginda GS iste budur diyelim. Ne güzel kadrosu var genc yetenekli topculari var, cokta güzel futbol oynuyorlar denilsin. Illerde satarsin x milyona euroya. Maddi yönden rahat olursun. Saglam alt yapin, tesisin, hocan varsa devamida gelir zaten, 3-5 transferle hem genc hem tecrübeli oyuncularla takimin eksigini kapatirsin önüne bakarsin. Anca bu sekilde bu borc yükünde kurtulursun.
B. Dortmund zamaninda iflasin esigindeydi borc batak yüzünden. Noldu adamlar alt yapiya, tesislere genc oyunculara önem verdiler. Aldi yetirstirdi sonra satti, yenisini aldi veya alt yapidan yetirsti A takimda cikardi oynatti gitti satti. Bu sekil borcunu eritti. Üstüne cokta zevkli futbol oynuyorlar.
Simdi paralarida var yeri geldiginde istedikleri oyunculari alabilyorlar, istenilen maasi verebiliyor duruma geldiler.
Bilmiyorum derdimi anlatabildimmi, türkcemizde biraz kisitli kusura bakmayin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt