Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korkmuş kaçıyor, hiç güleceğim yoktu :D
1629406802291.webp

geçen sene bizde en çok top çalanlar

şener'i ve yedlin'i oynadığı dakikalardan ötürü dışarıda tutarsak gedson'un rakibi yok.

bizim için çok kritik bir adam.

r75.jpg

dribling ve adam eksiltme istatistiklerinde de birinci olduğunu belirtelim
Bu takımın temel sorunu bu. Boey de top çalabilen bir adam. Oynadığında kaptığı toplar ile hızlı hücuma çıkabiliyoruz. Taylan da bu konuda gerileme seziyorum. Berkan da top çalan bir adam normalde ama her şeyi yapmaya çalıştığından göremiyoruz şu an bu özelliği.

Abi benim halen umudum var genç genç dediniz genç aldığında sabır edeceksin bu takıma en kötü ihtimalle morutan ve 1 orta saha daha gelicek bence hemen celallenmeyin yaptığımız transferler şuana kadar kötü değil Berkan Taylan la olmuyor Taylan ve kerem benim gözümde Galatasaray topçusu değiller Halil morutan ve Harroui transferlerini yaparsak iddialı bir takım oluruz şu 4-3-3 denen sistemden çıkmamız lazım birlik
sistem değil bu

İrfancan
Boey Victor Marcao Pwa
Berkan Harroui
Morutan Cicaldau Halil
Diagne

böyle bi kadro ligi alır götürür Halil olmuyorsa mutlak suretle barış Alper oynamalı bu keremden zerre ümidim yok

Evet dayak atma konusunda iyiyiz maşallah bunu bir başarı olarak görebiliriz.

Bu takımın temel sorunu bu. Boey de top çalabilen bir adam. Oynadığında kaptığı toplar ile hızlı hücuma çıkabiliyoruz. Taylan da bu konuda gerileme seziyorum. Berkan da top çalan bir adam normalde ama her şeyi yapmaya çalıştığından göremiyoruz şu an bu özelliği.
Berkan garibim resmen tek başına yırtınıyor ortasahada. Herkes hareketsiz olduğu için, top bizdeyken sürekli istasyon olmaya takımı çıkarmaya çalışıyor rakipteyken de basıyor ama bi yerden sonra onun da gücü kalmıyor

Berkan garibim resmen tek başına yırtınıyor ortasahada. Herkes hareketsiz olduğu için, top bizdeyken sürekli istasyon olmaya takımı çıkarmaya çalışıyor rakipteyken de basıyor ama bi yerden sonra onun da gücü kalmıyor

berkanı ara pasları güzel aslınsa Taylan yerine sağlam bir 6 alıp 4-4-2 ye dönsek Selçuk gibi kullanamazmıyız acaba

bu efsane zamanları özledik.

çok kötü bir sezondu be üstat

bir ara ümitlenmiştik ama 5. bitirdik ligi.

burada bazen dostlarımız geçmişte x sezonunda iyi oynadık diyor ama ben o zamanları da hatırlıyorum. kimse mutlu değildi

2000'e kadar gideriz gerçek anlamda mutlu bir zaman arayacaksak.

çok kötü bir sezondu be üstat

bir ara ümitlenmiştik ama 5. bitirdik ligi.

burada bazen dostlarımız geçmişte x sezonunda iyi oynadık diyor ama ben o zamanları da hatırlıyorum. kimse mutlu değildi

2000'e kadar gideriz gerçek anlamda mutlu bir zaman arayacaksak.

olsun sen gene de 40 saniyelik bu videoyu dön dön izle. galatasaray'ın kurtuluşu bu 40 saniyede yatıyor.

takımı gençleştirmek çok iyi fikir de melo gibi büyük kulüpte olup gözden çıkartılmış bir iki topçu yok mu ortaya kanada alınacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt