Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocuğu hastaydı onun. O yüzden bu sene takım çalıştırmayacak deniyordu, çocuğuyla vakit geçirecekmişBence hocanin gitmesini bekliyor. Ondan simdiden direk diger takimlara resti cekmis. Ne kadar erken gelirse o kadar iyi olur.
Bu takımın temel sorunu bu. Boey de top çalabilen bir adam. Oynadığında kaptığı toplar ile hızlı hücuma çıkabiliyoruz. Taylan da bu konuda gerileme seziyorum. Berkan da top çalan bir adam normalde ama her şeyi yapmaya çalıştığından göremiyoruz şu an bu özelliği.geçen sene bizde en çok top çalanlar
şener'i ve yedlin'i oynadığı dakikalardan ötürü dışarıda tutarsak gedson'un rakibi yok.
bizim için çok kritik bir adam.
![]()
dribling ve adam eksiltme istatistiklerinde de birinci olduğunu belirtelim
tam bir kılıbık. karısı bunu dövüyordur kesin evde
Berkan garibim resmen tek başına yırtınıyor ortasahada. Herkes hareketsiz olduğu için, top bizdeyken sürekli istasyon olmaya takımı çıkarmaya çalışıyor rakipteyken de basıyor ama bi yerden sonra onun da gücü kalmıyorBu takımın temel sorunu bu. Boey de top çalabilen bir adam. Oynadığında kaptığı toplar ile hızlı hücuma çıkabiliyoruz. Taylan da bu konuda gerileme seziyorum. Berkan da top çalan bir adam normalde ama her şeyi yapmaya çalıştığından göremiyoruz şu an bu özelliği.
Berkan garibim resmen tek başına yırtınıyor ortasahada. Herkes hareketsiz olduğu için, top bizdeyken sürekli istasyon olmaya takımı çıkarmaya çalışıyor rakipteyken de basıyor ama bi yerden sonra onun da gücü kalmıyor
bu efsane zamanları özledik.
çok kötü bir sezondu be üstat
bir ara ümitlenmiştik ama 5. bitirdik ligi.
burada bazen dostlarımız geçmişte x sezonunda iyi oynadık diyor ama ben o zamanları da hatırlıyorum. kimse mutlu değildi
2000'e kadar gideriz gerçek anlamda mutlu bir zaman arayacaksak.