Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LREAIk6.jpg

usuyoruz

Çok karamsar olmayın aslında randers gibi johnstone gibi takımlar böyle maçlarda ekstra performans gösterir Avrupa’da oyuncular kendşnş göstermek için Danimarka takımı sonuçta fiziksel olarak iyiler ayrıca kadro değerlerine bakmayın adamların oyuncuları gayet iyidi bizim yapmamız gereken sağlam top yapan bir orta saha birde kanat alırsak bambaşka seviye oluruz

Lig konusunda bence şampiyon oluruz ya ben gene diyorum şuan fenev eziktaş dahil öyle ahım şahım top oynayan bi takım yok ligde avrupada sistem var taktik var merak etmeyin ligi sallarız bence Avrupa’da da grup yaparız gene belli olmaz bu arada morutan alıcaz bence

Madem yapılanmaya gidiyosun tam gidersin akababa ömer gibi çöplerle sözleşme uzatmazsın planlamanı önceden yaparsın gerekirse falcao feg babel gibi heriflerle fesih yaparsın

Ya da hiç yapılanmaya gitmezsin yarıda kalmış yapılanma rezilliktir

Shaqiri’yi ben de istiyordum fakat sakatlık geçmişini görmemle bir anda vazgeçtim. Aman uzak dursun. Feghouli’den kurtulup başka bir müzminle uğraşmayalım.

Gidecekler isi yokusa sürüklüyor, son günlere kalacak yine yeni transferler bu gidisle. Derdi bitmez bizim takimin. Bir yandan kötü futbol bir yandan vaktinde alinamayan transferler. Insallah bir an önce takim toparlanirda gözlerimizin pasi silinir.

Kaan Ayhan'ı alalım bari kanatta yabancı kullanma opsiyonumuz olur. Kerem ile koca sene geçmez. Çocuğa yazık olur, bize yazık olur.

Morutan için fiyat düştüyse gidin alın bir şeyler yapın

fegh gitmeyeceği için hoca 10 numara aldırmayacağını belirtmiş zaten. artık tüm mesai gedson'da. onu alırsak cicaldau ne oynayacak bilmiyorum ama baytar tarzı sol kanat izlemek isterdim.

Bilmiyorum benim mi çok beklentim düşmüş ama oynanan oyuna ve skora hiç şaşırmadım hatta yenilme ihtimalimizin olduğunu düşünüyordum. Açıkçası iyi bir oyun anlayışımız yok hoca sadece 2019 sezonunun ikinci yarısında yaklaşık 8 haftalık bir dönemde iyi bir futbol planı ortaya koydu ama ondan sonra hiçbir oyun istikrarımız olmadı. Fatih hoca'ya olan inancım baya azaldı ama mevcut transferlerimizi düzenli oynatabildiğimiz ve kadronun oturduğu durumda oynatacağı futbolu ve oyun planını merak ediyorum. Eğer mevcut transferlerle de iyi bir oyun planı ve şekli oluşturamazsak benimde inancım kalmayacak açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt