Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün pva, taylan ve berkan iyilerdi, keske gedson da eklense bunlara, birlikte izlemek isterdim

pva son toplarda daha basarili olmali, cok asist yapar öyle

sadece bir kismini izledim, rakip kötüydü (bizim rakip de kötüydü) ama sahada yerlesim falan anlaminda bizden ilerdeler suan

bizim golümüz de sansti
Valla Randers bence kotu takimdi ama Helsinki'den 2 - 3 gomlek daha iyiydir. Helsinki kadar yeteneksiz takim gormedim. Bir ara acaba B takimi mi diye merak etmedim degil

Panik transfer sezonu yaklaşıyor hayırlara vesile olsun.

Randers-Galatasaray maçının ilk yarısında sürpriz bir an yaşandı. Milliyet'te yer alan habere göre Giresunspor maçında Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşanan olayların yankıları devam ederken bu kez Luyindama, genç yıldıza maç içinde sert çıktı.

Marcao ile Kerem arasında yaşananların ardından bu kez Luyindama ile Kerem arasında diyalog yaşandı. Golden birkaç dakika önce sarı-kırmızılıların savunmasında yer alan Luyindama, oyundan dolayı Kerem'e çıkıştı.

Fırsatını buldular ya sezon sonunda kadar en ufak tartışmada bile haber yapacaklar

Eleyemeyebiliriz mi sizce randersi???
Siddik bence fazla takilma. Avrupa Ligi veya Konferans Ligi bizim icin fazla bir farki yok. Hatta Konferans Ligi bize daha uygun oldugunu düsünüyorum. Mali acidan 2 milyon EUR gibi bir fark olmasina ragmen Konferans Ligine (ki oralarda bile en gec karsisimiza Roma, Tottenham filan cikarsa yine eleniriz) gitmek bizim icin daha hayirli olur gibi. Bizim odaklanmamiz gereken konu sampiyonluk. Ama bu sartlarda pek mümkün gözükmüyor.

Arkadaşlar bu konferans ligi tam olarak nedir. Avrupa liginin bir altı mı. Onunda ayrı bir kupası mı var?

daha hoca dün demiş benfica salmıyo diye

fotomacın haberini yayınlamıs ntvspor, ntv diye paylaşıyonuz burda. ayrıca ntvspor mu kaldı

Takim 9 gunde 3 mac. 13 gunde 5ci macini oynuyor.
9 gunde iskocyadan giresuna oradan danimarkaya gittik.
Cicaldau, nelsson, marcaosuz oynadik. 3-4 mevkide rotasyon yaptik. Ustelik bu takima hala 3-4 tane topcu gelecek.
Sonra vay efendim niye boyle oynadik.
Anti-terimciler yine toplanmis.

dünya da şu tarz fikstüre sahip olan tek takım biziz doğru diyosun. dıj güjler fikstürümüzü sıkıştırmış makastan bahsediyoz bi de burda.. bize karşı büyük bir oyun dönüyor, farkında değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt