Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Eleyemeyebiliriz mi sizce randersi???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Randers bence kotu takimdi ama Helsinki'den 2 - 3 gomlek daha iyiydir. Helsinki kadar yeteneksiz takim gormedim. Bir ara acaba B takimi mi diye merak etmedim degilsadece bir kismini izledim, rakip kötüydü (bizim rakip de kötüydü) ama sahada yerlesim falan anlaminda bizden ilerdeler suan
bizim golümüz de sansti
Rahat elerizEleyemeyebiliriz mi sizce randersi???
Elemeyiz!Eleyemeyebiliriz mi sizce randersi???
Taylanın neresi iyiydi renktaş dündün pva, taylan ve berkan iyilerdi, keske gedson da eklense bunlara, birlikte izlemek isterdim
pva son toplarda daha basarili olmali, cok asist yapar öyle
ntvsporun twiterında gördüm. Ama sanırım fotomaç haberini baz almış onlarda. Ama Dün fatih hocada basın toplantısında dedi. Bu 8taş kesin sulanıyorKaynak ekleyebilir misiniz ntvspordan
Siddik bence fazla takilma. Avrupa Ligi veya Konferans Ligi bizim icin fazla bir farki yok. Hatta Konferans Ligi bize daha uygun oldugunu düsünüyorum. Mali acidan 2 milyon EUR gibi bir fark olmasina ragmen Konferans Ligine (ki oralarda bile en gec karsisimiza Roma, Tottenham filan cikarsa yine eleniriz) gitmek bizim icin daha hayirli olur gibi. Bizim odaklanmamiz gereken konu sampiyonluk. Ama bu sartlarda pek mümkün gözükmüyor.Eleyemeyebiliriz mi sizce randersi???

Sakin ve iyi top dagitiyor, dikkat ettiysen bir pozisyonda bir daha defans arkasina havadan top atti, sakatligi gecince daha iyi olacaktir, takimin düzgün oyun plani olsa daha basarili olurTaylanın neresi iyiydi renktaş dün
Gedson bjk için istanbula geliyormuş via ntvspor
Takim 9 gunde 3 mac. 13 gunde 5ci macini oynuyor.
9 gunde iskocyadan giresuna oradan danimarkaya gittik.
Cicaldau, nelsson, marcaosuz oynadik. 3-4 mevkide rotasyon yaptik. Ustelik bu takima hala 3-4 tane topcu gelecek.
Sonra vay efendim niye boyle oynadik.
Anti-terimciler yine toplanmis.