Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdou Harroui'yi sadece 2m aldıysak çok büyük başarı olur.Kim alırsa alsın başarı olur.

İnş almışızıdır.

biz gedson'u beklediğimiz için başka orta saha ile ilgilenmeyiz bence

eylüle geldiğimizde hala gedson'u vermezlerse acele ile başka seçeneklere yöneliriz

limit sıkıntısını aşabileceğimizi varsayarak söylüyorum tabi

Su takima kimi koyarsan koy bir halt olmaz geriye yana kaleciye baski geldimi sisir ileriye oyuncular kendi kafasina gore hucum ediyor sistem teknik taktik hak getire en buyuk transfer terim ve evlatlarinin bir an once gitmesidir

Açıklamaları dinledim helal olsun Burak Başkana. Bu rizeye yağmurda su verilirse yazıklar olsun.

1 hafta önce kovduğumuz 2 adam dün takımı kurtarsın diye oyuna alındı. Bizzat Galatasaray Başkanının ağzından çıktı bu kelime acabası bile yok. 7 milyon verip aldıkları defans oyuncusunun lisansını çıkaramıyorlar, Bay ı almak için 1 ay uğraştılar, dünkü maçta oynamicaksa hangi maçta oynayacak. Fatih Terimin çiftliği olmuş kulüp.

Dün yoldaydım maçı izleyemedim, yorumları okuyamadım, transfer gündemi takip edemedim. Resmen bir gecede cahil kaldık. Dünkü maça 10 üstünden puan vermeniz gerekirse kaçlık maçtı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt