Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan çıktı kulube nasıl haksızlık yapıldığını anlattı buna boyun egmedıklerını dik durmaya çalıştıklarını anlattı resti çekti;takımı transferi kötü oyunu su an bırakmalıyız kulube yönetime destek olmalıyız bu bence transferden su an çok daha önemli;sosyal medya kullanan varsa tepkisini dile getirsin kulup taraftarı arkasına almalı birlik olmalı yoksa daha çoook hakkımızı yerler tehdit ederler;bu konuda dalga gecen başkanı eleştiren herkesın GALATASARAYLILIĞINDAN şahsen şüphe ederim...

Romanya'dan gidiyorsun ne idüğü belirsiz adama 8-10 milyon euro gömüyorsun.Sol kanatta rakiplerin korkulu rüyası olmuş Onyekuru'yu 5 milyon dolar'a olympiakosa kaptırıyorsun.Kimse demesin ki işte %50 filan falan vardı bonserviste o yüzden alınmadı.Alakası bile yok Terim evladı Kerem'i oynatacağım diye aldırmadı Onyekuru'yu.Amatör küme topçusundan sol kanatta iş yapmasını bekliyoruz şimdi.

E9OpIBzVgAAVioP

E9OpISvUUAQCm_i

Romanya'dan gidiyorsun ne idüğü belirsiz adama 8-10 milyon euro gömüyorsun.Sol kanatta rakiplerin korkulu rüyası olmuş Onyekuru'yu 5 milyon dolar'a olympiakosa kaptırıyorsun.Kimse demesin ki işte %50 filan falan vardı bonserviste o yüzden alınmadı.Alakası bile yok Terim evladı Kerem'i oynatacağım diye aldırmadı Onyekuru'yu.Amatör küme topçusundan sol kanatta iş yapmasını bekliyoruz şimdi.
hadi gelid onyekuru 3 türklü kadro kur kardeşim bi görelim napıosun

mevcut kadromuzdan 2018'deki şampiyon kadromuza kim girebilir

bence sadece van aanholt ve marcao girer

şu anki muslera ile o zamanki muslera arasında da dağlar kadar fark var.

çok geriye gittik

Başkan çıktı kulube nasıl haksızlık yapıldığını anlattı buna boyun egmedıklerını dik durmaya çalıştıklarını anlattı resti çekti;takımı transferi kötü oyunu su an bırakmalıyız kulube yönetime destek olmalıyız bu bence transferden su an çok daha önemli;sosyal medya kullanan varsa tepkisini dile getirsin kulup taraftarı arkasına almalı birlik olmalı yoksa daha çoook hakkımızı yerler tehdit ederler;bu konuda dalga gecen başkanı eleştiren herkesın GALATASARAYLILIĞINDAN şahsen şüphe ederim...
Başarısız sonuçlar, başarısız oyun. Bunu perdelemek için kullanılması hazırda bekleyen bir Oğulcan vakası. Ben gaza gelmedim. Gelenlere sözüm yok

ulan emre taşdemiri göndermek nedir ya 40 maç mı oynayacak senede pva üstelik yabancı sınırının olduğu bir ligte. max 200k kiralama ücreti almışızdır pek bir cömert oluyoruz anadolu takımlarına karşı genelde.

Kerem nezaman evladi olmus. Gecen sezon mosiye yaptiginin aynisini yapti sampiyonlugu dogrudan etkiledi. kuruyu almak istememesi dogru ama keremin oynatmak icing degil, genelde zaten sag tarafta oynatmiyoru? Sizde herseyi keremde baglayacklsiniz bu kavgadan sonra. Bende isterdim kurunun gelmesini ama hoca takti iste.

Son düzenleme:
Valla sizi bilmiyorum ama ben sıkıldım kötü oyundan şimdi de başkanın konuşmaları falan transfer desen hareket yok, olası kötü sonuçlarda savunma mekanizmaları oluştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt