Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.556
- 14.197
- 1.498
Ozan kabak kiralık opsiyonlu niye almıyoruz ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-4Dün yoldaydım maçı izleyemedim, yorumları okuyamadım, transfer gündemi takip edemedim. Resmen bir gecede cahil kaldık. Dünkü maça 10 üstünden puan vermeniz gerekirse kaçlık maçtı ?
---Tv de Burak Elmas’a transferi yine son güne bıraktınız , Eylül ayında hangi menajere sarılıp zengin edeceksiniz diye soru soruldu mu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hadi gelid onyekuru 3 türklü kadro kur kardeşim bi görelim napıosunRomanya'dan gidiyorsun ne idüğü belirsiz adama 8-10 milyon euro gömüyorsun.Sol kanatta rakiplerin korkulu rüyası olmuş Onyekuru'yu 5 milyon dolar'a olympiakosa kaptırıyorsun.Kimse demesin ki işte %50 filan falan vardı bonserviste o yüzden alınmadı.Alakası bile yok Terim evladı Kerem'i oynatacağım diye aldırmadı Onyekuru'yu.Amatör küme topçusundan sol kanatta iş yapmasını bekliyoruz şimdi.
bekleme?Bosuna bekliyoruz
Başarısız sonuçlar, başarısız oyun. Bunu perdelemek için kullanılması hazırda bekleyen bir Oğulcan vakası. Ben gaza gelmedim. Gelenlere sözüm yokBaşkan çıktı kulube nasıl haksızlık yapıldığını anlattı buna boyun egmedıklerını dik durmaya çalıştıklarını anlattı resti çekti;takımı transferi kötü oyunu su an bırakmalıyız kulube yönetime destek olmalıyız bu bence transferden su an çok daha önemli;sosyal medya kullanan varsa tepkisini dile getirsin kulup taraftarı arkasına almalı birlik olmalı yoksa daha çoook hakkımızı yerler tehdit ederler;bu konuda dalga gecen başkanı eleştiren herkesın GALATASARAYLILIĞINDAN şahsen şüphe ederim...
Beklemeyecegim artik byebekleme?
Satmaya calisiyormis Schalke. Veya zorunlu satınalma opsiyonu ile.Ozan kabak kiralık opsiyonlu niye almıyoruz ya
Romanya'dan gidiyorsun ne idüğü belirsiz adama 8-10 milyon euro gömüyorsun.Sol kanatta rakiplerin korkulu rüyası olmuş Onyekuru'yu 5 milyon dolar'a olympiakosa kaptırıyorsun.Kimse demesin ki işte %50 filan falan vardı bonserviste o yüzden alınmadı.Alakası bile yok Terim evladı Kerem'i oynatacağım diye aldırmadı Onyekuru'yu.Amatör küme topçusundan sol kanatta iş yapmasını bekliyoruz şimdi.