- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Foruma, Twittere girip olumsuz haberler görmek psikolojimi ciddi anlamda zedelemeye basladi. Ara vermeyi düsünüyorum
+1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma, Twittere girip olumsuz haberler görmek psikolojimi ciddi anlamda zedelemeye basladi. Ara vermeyi düsünüyorum
Boyle bir takim kafaya oynar dogru 11 tebriklerirfan
boey ozan nelsson aanholt
berkan gedson
cicaldau
morutan mostafa olaru
Babel , Feghouli , Falcao , Arda olduğu surece ben sıcak bakmıyorum bu tarz transferlere.Bize artik genc oyuncu lazim degil standart oyuncuda lazim degil gelip takima girip ust duzey katki verecek adam lazim draxler gibi draxler olsun demiyorum ama hucuma direk level atlatacak iki tane adam alamazsak bu sene yalan olur
Alabilmeleri imkansıza yakın da ondan. Oyuncu bir kere bizde oynamak istiyor, paraları yok, yabancı sınırı var... Benfica bize parayla satacak bjk ye kiralayarak? Neymiş cl de gösterecekmiş. Eğer gedson da bjk yi kabul ederse karakterden çok uzak olduğunu bana göstermiş olur ki hiç üzülmem.Niye ki adamlar açık açık istiyorlar alabileceklerini sanmıyorum.
Burak Elmas Gedsonu besiktasa kaptirirsa yilin golunu yeriz ve baskan benim icin sinifta kalmistir. Isterse sonra Ronaldoyu alsin farketmez.

nolmus?Ünsal napti yav kendine ?
2025 ne
Ankaragücü Denizli maçı izleyecektik
2025e kadar kendi isteği ile kendini banlatmış.nolmus?
Fegholi yerine oğlu oynasınÇookk güldüm... Yalnız oğlu acayip top sürüyor..