Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize artik genc oyuncu lazim degil standart oyuncuda lazim degil gelip takima girip ust duzey katki verecek adam lazim draxler gibi draxler olsun demiyorum ama hucuma direk level atlatacak iki tane adam alamazsak bu sene yalan olur

Bize artik genc oyuncu lazim degil standart oyuncuda lazim degil gelip takima girip ust duzey katki verecek adam lazim draxler gibi draxler olsun demiyorum ama hucuma direk level atlatacak iki tane adam alamazsak bu sene yalan olur
Babel , Feghouli , Falcao , Arda olduğu surece ben sıcak bakmıyorum bu tarz transferlere.

Seneye belki olabilir ama bu sene sanmam.

Niye ki adamlar açık açık istiyorlar alabileceklerini sanmıyorum.
Alabilmeleri imkansıza yakın da ondan. Oyuncu bir kere bizde oynamak istiyor, paraları yok, yabancı sınırı var... Benfica bize parayla satacak bjk ye kiralayarak? Neymiş cl de gösterecekmiş. Eğer gedson da bjk yi kabul ederse karakterden çok uzak olduğunu bana göstermiş olur ki hiç üzülmem.

bjk gedson muhabbetinin çok uzadiginin farkındayım ama daha dün yabancı sınırından şikayet eden sergenin ciddi ciddi böyle bir talebi olduğunu düşünmüyorum net olarak fiyat artiriyorlar ghezzal kazığının acısını cikarmak icin..Gözü kapalı forma vereceği tek yerli ersin(alternatifsiz) salih rıdvan kenan falan tiri viri adamlar .josef-atiba-teixeira var elinde salih sınırdan dolayı mecbur oynuyor josefi kesmez bir de gedsoni alsa atiba ve alex iskartaya çıkacak zaten gedson-josef-salih 3lusu de ideal bir 3 lu olmaz şayet sınır olmasa gedsoni salihin yerine koyabilirdi..

Umarım bu tinercilerin oyununa gelmeyiz ve makul bir şekilde gedsoni bitiririz

Son düzenleme:
Hoca çıkıp adamlar bırakmıyor diyor , Benfica tarafından açıklama geliyor bırakmıyoruz diye.

Bariz şekilde adamların belirlediği bir rakam var ve biz o düzeye çıkmıyoruz.

İki sene sözleşmesi kalmış , o yüzden kiralamak da istemiyorlar.

Tinercilerin Ghezzal ve Rosier mevzusundaki zararlarından ötürü totosu yanık ve misilleme olarak Gedson mevzusunu kasiyorlar bilinçli.

Bizim taraftar da balıklama atlıyor olaya .

Burak Elmas Gedsonu besiktasa kaptirirsa yilin golunu yeriz ve baskan benim icin sinifta kalmistir. Isterse sonra Ronaldoyu alsin farketmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt