- 1 Ocak 2011
- 15.443
- 10.461
- 1.838
Bu ne ya hic bi gelisme yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların ki çok ama UEFA az.Tjk'nin ŞL gelirinin 3'te 2'si limite ekleniyorsa bizle fener'in Uefa gelirleri de ekleniyordur herhalde. Sadece tjk'ye yapmış olamazlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildib
Emre moru neden biz almıyoruz keremden falan daha çok katlı verir ve sağ kanat
Piksellerin arasinda meme görecem diye kör olanlar olmus reis
Biliyorum yaklaşık 3'te 1'i kadar. Tjk için çıkarsalar da bizle fener'e de az da olsa yarar ama sadece tjk'ye yapılmış gibi anlatılıyor. Öyleyse ciddi sıkıntı var.Onların ki çok ama UEFA az.
Gedson ismi geçtiğinde kesin gelsin diyen, ilk maçtan son maça kadar savunan birisiyim ben, katabileceklerinin de %50sini falan kattı. Lakinfotoğrafa daha geniş bakarsak bizde tutan (performans haricinde oyuncu profili de iyi oturmuştu) ve 99 doğumlu olan gedson'a 10-15'lik yatırım yapmak aynı pozisyona başka oyuncu alıp kumar oynamaktan daha mantıklı olabilir. çünkü alacağımız adam/adamların tutmaması halinde belki de bir kaç sene içinde bonservis+maaş olarak daha fazla para harcayacağız.
Emin miyiz bundan? Sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum.Mario için dolaylı yoldan 8 milyon odemisler admin?
Hadi ordan ben surekli aktifim burda bana bile Tinerci dedin iftiraci adamin tekisin.Forumda bakıyorum bazı mesajlar gerçekten Bariz tiner kokuyor Sonra on senelik hesap olduğunu görüyorum yani ortada ciddi bir sıkıntı var bence.
Bu herhangi bir kişiye ithafen atılmış bir mesaj değildir.
Biz öyle diğer taraftarları forma almayan bir platform da değiliz, gizli saklıya da gerek yok.
Şimdi forumda tanınan birinden birinin trollük yaptığı zaman gülüp geçiyoruz bunu ben de yaptım ceza da aldım ama herkes tarafından tanımayan bilmeyen birisi olduğu zaman gayette tabii bir şüpheyle yaklaşılıkıyor.
O yüzden ortalığı germesek mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sürdün mü?Ekrana limon sürünce daha çok belli oluyor diyorlardı ah 90 lar![]()
Bizimki tam kesinleşmeden limite eklemiyorlarmış. Eledikten veya elendikten sonra eklenecekmiş. Yaklaşık 4 milyon € gelecek sanırım. Lisansı etkiler ama transfer çalışmalarının etkilenmemesi gerekiyor.Biliyorum yaklaşık 3'te 1'i kadar. Tjk için çıkarsalar da bizle fener'e de az da olsa yarar ama sadece tjk'ye yapılmış gibi anlatılıyor. Öyleyse ciddi sıkıntı var.
Portekiz'de sadece Sportinge gidebiliyordu. Cezai maddesi vardı. Benfica bağış olarak vermiş İntere. İnterde serbest bıraktı. Oyuncuda benficaya gectiEmin miyiz bundan? Sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum.
Emin miyiz bundan? Sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum.
Sürdün mü?![]()