Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tjk'nin ŞL gelirinin 3'te 2'si limite ekleniyorsa bizle fener'in Uefa gelirleri de ekleniyordur herhalde. Sadece tjk'ye yapmış olamazlar.

taraftar feghouli ve falcao'nun evinin önüne gidip gürültü yapmak suretiyle rahatsız etmeli.

böylece gitmeyi kabul ederler

fotoğrafa daha geniş bakarsak bizde tutan (performans haricinde oyuncu profili de iyi oturmuştu) ve 99 doğumlu olan gedson'a 10-15'lik yatırım yapmak aynı pozisyona başka oyuncu alıp kumar oynamaktan daha mantıklı olabilir. çünkü alacağımız adam/adamların tutmaması halinde belki de bir kaç sene içinde bonservis+maaş olarak daha fazla para harcayacağız.
Gedson ismi geçtiğinde kesin gelsin diyen, ilk maçtan son maça kadar savunan birisiyim ben, katabileceklerinin de %50sini falan kattı. Lakin

Olaya böyle bakarsan 10-15 yatırırsın çapraz bağı da kopabilir oyuncunun. Bizim 10+ bedellere yatırım yapma hakkımız yok, 10-15e yatırım yapan kulüplerin, yatırım yapacakları oyuncuları hazırlayan kulüp olmalıyız aksine.

Gedson'un 300 bin euro oynaması, Benfica'da mutlu olmaması ve seneye son senesine girecek olması avantaj, dolayısıyla da şartlar zorlanmalı ama 10 m eurodan 1 kuruş fazla verilmemeli. İsterse 10 senede ödensin.

Forumda bakıyorum bazı mesajlar gerçekten Bariz tiner kokuyor Sonra on senelik hesap olduğunu görüyorum yani ortada ciddi bir sıkıntı var bence.

Bu herhangi bir kişiye ithafen atılmış bir mesaj değildir.

Biz öyle diğer taraftarları forma almayan bir platform da değiliz, gizli saklıya da gerek yok.

Şimdi forumda tanınan birinden birinin trollük yaptığı zaman gülüp geçiyoruz bunu ben de yaptım ceza da aldım ama herkes tarafından tanımayan bilmeyen birisi olduğu zaman gayette tabii bir şüpheyle yaklaşılıkıyor.

O yüzden ortalığı germesek mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi ordan ben surekli aktifim burda bana bile Tinerci dedin iftiraci adamin tekisin.

Biliyorum yaklaşık 3'te 1'i kadar. Tjk için çıkarsalar da bizle fener'e de az da olsa yarar ama sadece tjk'ye yapılmış gibi anlatılıyor. Öyleyse ciddi sıkıntı var.
Bizimki tam kesinleşmeden limite eklemiyorlarmış. Eledikten veya elendikten sonra eklenecekmiş. Yaklaşık 4 milyon € gelecek sanırım. Lisansı etkiler ama transfer çalışmalarının etkilenmemesi gerekiyor.

Emin miyiz bundan? Sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum.

Sporting sözlesmesine 30 milyon ceza maddesi koymus, bunlardan haric baska portekiz takimina transfer olursa. Inter o parayi ödememek icin ve maasindan kurtulmak icin sözlesmesini fesih etmis, bunu Benfica istedigi an.

Bize Gedsonu vermiyor götler. Umarim ceza yerler

10+ üstü gedsona çok .
5-6 ya Kaan Ayhan alınıp birde 10 numara yaratıcı scout oyuncu bulunur zaten Melo gibi değil ki gedson bu kadar takıldık kaldık .
Gelecek için mecbur iyi bir yedek kaleci ile as türk bir stopere ihtiyaç var .
Omar yedlin Babel falcao acil gitmeli
Ömer bayram emre akbaba sekidika fatih verilip irfancan alınmalı
Altyapıdan Mahmut baran ve Atalay ilk 11 e yavaştan monte edilmeli
Marcao Kaan Ayhan takas yapsak vallaha üzülmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt