Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Bakarsın vardır bıddıkoVar mı duyumM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakarsın vardır bıddıkoVar mı duyumM
Kendi kaybeder.Ozan dönmek istemez lige geri. En azından şu anda.
Brest'ten oyuncu bakayim dedim 13 milyon. Dedigin gibi oralardan oyuncu almak cok zor. Belki bazi takimlarin altyapilarina cokebiliriz. O da 16 yasindaki cocuklara fazla para vererek kandirabiliriz ki yetenekli cocuklar da 5 milyondan basliyorGeçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.
Bu banada çok oluyoGeçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.
Nelsson ve Marcao varken Ozan ilk 11'de oynamaz ama. Halil de Mohamed ve Diagne'yi kesemez.
Ozan ile ilgili haber mi var
Gündemden uzak kaldık
Bi sorum var arkadasla bi konuda anlasamiyoruzda sizce Ayhan Akman Galatasarayda iyimiydi ? Bence iz birakan bir topcu degildi Galatasarayimizda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oralardan wonderkid çıktığı anda yapışıyorlar bizim portföye en uygun yerler balkanlarGeçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.