Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.
Brest'ten oyuncu bakayim dedim 13 milyon. Dedigin gibi oralardan oyuncu almak cok zor. Belki bazi takimlarin altyapilarina cokebiliriz. O da 16 yasindaki cocuklara fazla para vererek kandirabiliriz ki yetenekli cocuklar da 5 milyondan basliyor 😁

Geçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.
Bu banada çok oluyo

Maç izlerken beğeniyorum adamı diyorumki tamam ya buldum ben keşfettim bi bakıyorum herifin tm değeri 30m

Ozan-Nelsson güzel tandem olur yabancı sınırı konusunda da elimiz bir hayli rahatlar

Ozanı şalke satmak istiyor maaşı yüksek diye biz alalım kiralama opsiyonlu

Oralardan wonderkid çıktığı anda yapışıyorlar bizim portföye en uygun yerler balkanlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tahminim morutan transferini açıklamak için bir fırsat satışı bekliyoruz bir iki gün daha sürer bu..

akşam fatih terim "morutan istediğimiz bir oyuncu , gelenler olduğu gibi gidenler de olacak , sürpriz ayrılıklar olabilir minvalinde bir açıklama yapabilir."

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorunu ne bilmiyorum ama, hem fiziken hem de kafa olarak felaket dip yaptı. Canı burda oynamak istemiyorsa yürüsün gitsin, biz de işimize bakalım.

Herif ciddi ciddi takımın emekli tayfası olan Babel ve Arda'dan dahi fizik olarak daha geride. Durumunu özetleyen bir mevzu bu. Bu sene oynadığı maçlarda 1 tane kafa topu almışlığı, 1 tane ikili mücadele kazanmışlığı yok.

FC Botoșani Başkanı çok Sevinçli
Onlar için çok büyük bir meblağ

Duruma göre (EL) 420.000 yahut 570.000 Euro alacak kulüb.

Satarken 10% satış payı koymuşlardı.

"Galatasaray'ın Randers Dönüş Maçı benim için 150.000 Avroluk maç. Çocuk gibi seviniyorum" dedi Valeriu İftime.

Screenshot_20210823_183959.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt