Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.739
- 11.820
- 1.163
Morutan kadroda yok, Hadi Gedson zaten Benfica'da kadroya giremiyordu ama Morutan düzenli kadroda olan bir oyuncuydu herhalde gelişmeler doğru gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Son yillarin en iyi, en etkili oyuncusu benim gozumde
Geliyor aslanım benim...
Seneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
Terim kendinden baska lider istemiyor anlasilan.Oyun plani, teknik heyeti bir kenara koyarsak: ben yine takim icinde / saha icinde bir lider oyuncu eksikligi goruyorum. Saha icinde karakteri ile agirligini koyacak bir isim de alinabilseydi iyi olurdu ama artik o seneye kaldi gibime geliyor.
ahlaksız düzen yabancı kontenjanını oturtuyor malesef renktaş.bunlardan kurtulmadan paramız olsa bile gönlümüzdeki 11 e hiç bi zaman ulaşamayacazSeneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
@Yusuf KaraSeneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
Octavian isteriz.Seneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
Seneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
gigi'de başkan koltuğuna geçsin, 10/10 ortamSeneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()