- 1 Ocak 2011
- 15.452
- 10.465
- 1.838
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Inanamiyorum Ingilizce biseyler anlayabildim
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonra gelsin romen havasıSeneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()

Şu yabancı sınırı + sız 12 falan yapılırsa bence denenmeli. Kerem'i bu sene az çok parlatıp seneye satarız. Beleş Coman'ı koyarız çok iyi olur.Seneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
Becali transfer oldu akşam kadroda yok diyordu, doğruymuş. Demek ki bu sefer aldık
Olaruya çökmemiz gerek adminim. O çocuk da baya yetenekli. İzleyince ben topçuyum diyor hareketleriSeneye de Coman'ı beleşe çözüp sola oturtmak gerek. Ortada Cica, sağda Morutan solda Coman![]()
sözlük korkunç bi ortam allah yardımcısı olsun orda ki gslilerinŞu GS sözlükte transfer dedikodusu olan futbolcuların başlığına giriyorum arada bir. Ekstradan bilmediğim birşey öğrenebilir miyim diye.
Bildiğiniz şer yuvası sözlük ya. Güya eleştirel bakış açısı serbest diye antuvari bir mecraya dönmüş.
Becali gibi biri bunu bile oyun için yapar. Değişik bir herif vallahiBecali transfer oldu akşam kadroda yok diyordu, doğruymuş. Demek ki bu sefer aldık
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Florinelkingsley coman mı adminim
Ona ciddi ciddi 15 istiyorlar, Juve falan peşindeydi.Octavian isteriz.
Becali'nin takımından kurtulması lazım sonunun Coman gibi olmasını istemiyorsa.Olaruya çökmemiz gerek adminim. O çocuk da baya yetenekli. İzleyince ben topçuyum diyor hareketleri