Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir adam iyi mi kotu mu diye insanlar 2 ye ayriliyorsa, futbolcunun oynadigi top akiyormu, kokuyormu sahada pek belli olmuyorsa o adam kotudur. Cicaldau da su ana kadar bu takimin adami olmadigini gosteriyor.
Cümlenin sonu suana kadar daha kendini gösterememis dersen mantıklı olur da bu takımın adamı değil olmamis

Cicaldau geldi Aanholt geldi sağ taraftan atacağımız kornerleri sol bek Aanholt kullanıyor, sol taraftan atacağımız kornerleri ise sağ ayaklı Cicaldau atıyor. Bir ara Emre Akbaba da kullandı duran topları ama halen takımda duran toplarda, kornerlerde en iyi orta yapan oyuncu maalesef diyorum Ömer Bayram. Takıma Sneijder ve Selçuk İnan'dan sonra duran top kullanan, korner atan, düzgün orta açan bir oyuncu daha gelmedi. Dün 20 tane korner attık 1 gol bulamadık önceden 10 korner 1 penaltı derlerdi. Golü de nitekim bir duran toptan bulduk. Bunlara daha fazla çalışmalıyız.

Babel beni deli ediyor ya. Herif sadece kendine oynuyor.
Bi buna bak birde girdikten sonra solu felç eden larine bak. Latin dediğimiz adam da öyle ahım şahım topçu da değil.

Mls'ye gitmeden Carlos rivas ile birlikte 5 sene önce önerdiğim oyuncuydu. Severim oyun stilini ama herif ligde tıbben etkisi yarattı.
Bizimkine bak anasını satim sahaya giriyor dönüyor dolaşıyor çalıma giriyor.
Defol git kardeşim ya yararın 1 iken zararın 10

Gs'nin Fabrizio Romano'su diyebiliriz
Ver kırmızıyı

60212296ae298b7adcbadce5.jpg

Cicaldau geldi Aanholt geldi sağ taraftan atacağımız kornerleri sol bek Aanholt kullanıyor, sol taraftan atacağımız kornerleri ise sağ ayaklı Cicaldau atıyor. Bir ara Emre Akbaba da kullandı duran topları ama halen takımda duran toplarda, kornerlerde en iyi orta yapan oyuncu maalesef diyorum Ömer Bayram. Takıma Sneijder ve Selçuk İnan'dan sonra duran top kullanan, korner atan, düzgün orta açan bir oyuncu daha gelmedi. Dün 20 tane korner attık 1 gol bulamadık önceden 10 korner 1 penaltı derlerdi. Golü de nitekim bir duran toptan bulduk. Bunlara daha fazla çalışmalıyız.
Acayip fizik üstünlüğü olan ve hava toplarinda etkili luyindama'ya ilk lig golünü attirdik dün 3 yil sonunda. Bu kadar da kötü kullanilmaz ki Fener'e bakıyorsun gelen oyuncu hemen pozisyona giriyor gol atıyor. Bu hafta daha yeni gelen koreli pozisyona girip neredeyse atıyordu. Büyük bir duran top organizasyonu sorunumuz var kullanıcılar değil.

Gurrpegi yuvarlak söylemleri birakmadikca bir manası yok benim için kimseye olumlu veya olumsuz demiyor g.sevgisi en azından gündemde olmayana direk yok diyor misal harroui dieng gibi isimler için direk gündemde yok demişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt