Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Bize Daka gibi bir forvet lazım.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca kaç transfer işaret etti?
Burak Elmas'a karşı bir kini olduğunu sanmıyorum. Adam seçim günü Elmas'ı desteklediğini ve oyunu ona verdiğini Galatasaray Lisesindeki canlı yayında söylemişti. Bu mesajı hangi iletiye istinaden yazdınız görmedim ama Cicaldau için ise samimi duygularla söylemiştir beğenmediğini.Onun kin'i Burak Elmas'a, başka birşeye değil. Şuraya da yazıyorum adamın ağzından takımımızı öven doğru dürüst bir cümle duyamayacaksınız artık.
Marsilya Muhammed'i 30a satar en az 2 sene kullanıp. Satıştan pay şart.Mustafa'nın gitmesini kesinlikle istemiyorum ama hoca kafayı takmış burda kalırsa çürüyüp gidecek maalesef. 10 milyon gibi bir paraya satsak 4'ü zaten kulübüne gidecek 6 milyona da Halil'i alırız. Temiz iş olur bence.
Moffi için ne kadar istiyorlar?
İnşallah 5 olur eksik çok kaleci istiyorum.4 yada 5
olacak olan 2 yada 3
Net bir sayı yok ama birçok giden ve gelen olacağına dair ilk kez bu kadar umutlu gördüm. Son günler bi aksilik olmazsa epey hareketli geçecek gibi.Hoca kaç transfer işaret etti?
Kaç para geldi bilmiyoruz ki. 10 civarı ve satış payıdir Maxbence Mohammed satılmalı bence ,böyle teklif gelince satmıyoruz elimizde patlıyor
Eger Mostafa giderse Halil disinda bir yabanci alternatifi daha hazir tuttugumuzu düsünüyorum.Halil ve cagne bizim gol sorunumuzu çözmez ben açıkcası Halil’i de beğenmiyorum gelip 11 oynayacak düzeyde değil cagne de malum ne yapacağı belli değil umarım Mustafa kalır kendini toplayacaktır ama en az 4 maç ilk 11 olmalı
Mustafa giderse o Filistinliyi galiba o çocuk gelebilir miEger Mostafa giderse Halil disinda bir yabanci alternatifi daha hazir tuttugumuzu düsünüyorum.
Babelin oynadığı futbolu İnan barış da oynar Babel girene kadar barış girseydi maçlara üstündeki heyecanı da atmış olurdu oyuncu değişikliği tercihleri bana göre yanlış hocanınGecen sezon sampiyonluk yarisinda Son haftaya kadar olmamizin sebebi Gedson ve Babel’di
Ama Babel’i yollamak istiyoruz ve oyuna aliyoruz,bu sekilde hic bir futbolcu motive olmaz ter idmanina cikar gibi takiliyor saha da