Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca kaç transfer işaret etti?
images.webp

Onun kin'i Burak Elmas'a, başka birşeye değil. Şuraya da yazıyorum adamın ağzından takımımızı öven doğru dürüst bir cümle duyamayacaksınız artık.
Burak Elmas'a karşı bir kini olduğunu sanmıyorum. Adam seçim günü Elmas'ı desteklediğini ve oyunu ona verdiğini Galatasaray Lisesindeki canlı yayında söylemişti. Bu mesajı hangi iletiye istinaden yazdınız görmedim ama Cicaldau için ise samimi duygularla söylemiştir beğenmediğini.

Halil bizim gol sorununu çözmez ki. tamam iyi futbolcuda yani forvet dediğin yılda 20-25 arası gol atacak. Diagne ve Halil le gol sorunu ne kadar çözülür bilemiyorum. Mohammed bence satılmamalı

Mustafa'nın gitmesini kesinlikle istemiyorum ama hoca kafayı takmış burda kalırsa çürüyüp gidecek maalesef. 10 milyon gibi bir paraya satsak 4'ü zaten kulübüne gidecek 6 milyona da Halil'i alırız. Temiz iş olur bence.
Marsilya Muhammed'i 30a satar en az 2 sene kullanıp. Satıştan pay şart.

bence Mohammed satılmalı bence ,böyle teklif gelince satmıyoruz elimizde patlıyor

Halil ve cagne bizim gol sorunumuzu çözmez ben açıkcası Halil’i de beğenmiyorum gelip 11 oynayacak düzeyde değil cagne de malum ne yapacağı belli değil umarım Mustafa kalır kendini toplayacaktır ama en az 4 maç ilk 11 olmalı

Halil ve cagne bizim gol sorunumuzu çözmez ben açıkcası Halil’i de beğenmiyorum gelip 11 oynayacak düzeyde değil cagne de malum ne yapacağı belli değil umarım Mustafa kalır kendini toplayacaktır ama en az 4 maç ilk 11 olmalı
Eger Mostafa giderse Halil disinda bir yabanci alternatifi daha hazir tuttugumuzu düsünüyorum.

Gecen sezon sampiyonluk yarisinda Son haftaya kadar olmamizin sebebi Gedson ve Babel’di

Ama Babel’i yollamak istiyoruz ve oyuna aliyoruz,bu sekilde hic bir futbolcu motive olmaz ter idmanina cikar gibi takiliyor saha da

Gecen sezon sampiyonluk yarisinda Son haftaya kadar olmamizin sebebi Gedson ve Babel’di

Ama Babel’i yollamak istiyoruz ve oyuna aliyoruz,bu sekilde hic bir futbolcu motive olmaz ter idmanina cikar gibi takiliyor saha da
Babelin oynadığı futbolu İnan barış da oynar Babel girene kadar barış girseydi maçlara üstündeki heyecanı da atmış olurdu oyuncu değişikliği tercihleri bana göre yanlış hocanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt