Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.936
- 40.720
- 3.413
21.50 kalkacak demek. Ucak nöbeti tutacaz. Romanya-Tr kac saat?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yerli kaleci veya defans lazım ama zaten iki kanadı da yerli kimse düşünmüyordu bence3 yerli kimi oynayacaksın?
Devre arası ismi geçmedi de sezon başında ben gelmesin diyordum 7.5 opsiyon çok fazlaydı tabii kimseyi almadan sezona gireceğimizi düşünmüyordum orası ayrı.Millet geçen devre arasında gelmesin filan diyordu. Gelseydi şampiyonduk. Bu kadar dayak yemezdik maçlarda, sezon boyu bu tip bir adamın eksikliğini hissettik. Her maç oynatmasan bile böyle adamlara da ihtiyaç var. Baktın orta saha düştü, alırsın dövüşür rakiple. Taylan'ı da daha serbest rolde kullanırdık.
Bence de alınabiliyorsa gelmeli.
1.20 saat21.50 kalkacak demek. Ucak nöbeti tutacaz. Romanya-Tr kac saat?
Chelsea iyice gözü kararttı, Abramovic kulübü satamadıktan sonra 1 milyar dolarlık transfer ve sözleşme yükü altına girdi.
Iyi mesafe kisaymis1.20 saat
Bir yerli kaleci veya defans lazım ama zaten iki kanadı da yerli kimse düşünmüyordu bence
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tanganga gelmez artik, man City forvet hattini tek basina etkisiz hale getirdi.Erhana cok inanmayin. Tanganga ne oldu acaba ?
1.30 falandır max21.50 kalkacak demek. Ucak nöbeti tutacaz. Romanya-Tr kac saat?
Tanganga gelmez artik, man City forvet hattini tek basina etkisiz hale getirdi.

Ozan zorlanacak benceyerli kaleci ve defans işi olmaz ancak yedek olur gedson da gelirse iki kanatı yerli oynatmak zorunda kalırsın