- 10 Haziran 2012
- 4.116
- 1.869
- 1.413
Babel × Nwakame takası gerceklesti mi???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke ozan kabağı alabilsek muhteşem ötesi olur.onunda nelsonunda ayağı temiz kaptıkları topları doğru yere atacak kapasiteleri var ve bu bence yeterli ayrıca defanstan topla hareket edecek oyuncular.ben olsam vallahi marcao digne toplamda 15 e satmaya bakar ozan için gedson için nakit altışar ödeme yapar kalan 3 m bi iki oyuncu İçin harcardım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
EPLye kiralarlardı bence o zaman da, biz istesek vermeyebilirlerdi.Abi devre arası da ismi geçmişti sanki.
sebebini açıkladım syn doc
Para diyorsan sanmiyorum
Yabancı sınırı da engel olmaz her türlü alınır yeter ki benfica bıraksın
•quod erat demonstrandum•
Evde Covid yatıyorum başka izlenecek bişe de yok.Bu adamın söylediklerini taşımaya ya da izlemeye gerek var mı?
Ben maliyetinden bağımsız olarak beğenmiyordum adamı, ama epey yanılttı beni. FB gibi takımda fark yaratmak kolay değil.EPLye kiralarlardı bence o zaman da, biz istesek vermeyebilirlerdi.
Her ne kadar forumda ithilaf olsa da İrfan'ın 5.5+Linnes'e sponsorla alınması bence daha kritikti o dönem, şu an elimiz çok rahat olacaktı.
Adam tam irkci.Güvenç Kurtar adamı fıtık eder ısrarla Cicaldou’yu kötülüyor.
Bakarsın bize düşer son günlerde. Yine de zor, ama garip şekilde adamın talibi yok şu anda.Bu arada Sevilla Kounde'yi satarsa Boubacar Kamara'yı alıp stoper oynatmayı düşünüyormuş. Kabak ile ilgili bir haber yok.
Böyle inşallah yabancılar ölür der gibi bakıyor.Adam tam irkci.
Alpslan aytac berkan taylan ayni anda oynatirim dedi salak
yok doktorum para değil gedson da gelirse iki kanatı yerli oynatmak zorunda kalmazmıyız?
Evet ama brüt mü bilemedim.Ozan Kabak'ın maaşı ne kadar? Cidden yıllık 2 net mi alıyor, şaka mı bu?
irfan'ı iteledik, gedson'u aldık derken şimdi bizde gedson yok ama irfan devam ediyor. üstelik şampiyon da olamadık.EPLye kiralarlardı bence o zaman da, biz istesek vermeyebilirlerdi.
Her ne kadar forumda ithilaf olsa da İrfan'ın 5.5+Linnes'e sponsorla alınması bence daha kritikti o dönem, şu an elimiz çok rahat olacaktı.