Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke ozan kabağı alabilsek muhteşem ötesi olur.onunda nelsonunda ayağı temiz kaptıkları topları doğru yere atacak kapasiteleri var ve bu bence yeterli ayrıca defanstan topla hareket edecek oyuncular.ben olsam vallahi marcao digne toplamda 15 e satmaya bakar ozan için gedson için nakit altışar ödeme yapar kalan 3 m bi iki oyuncu İçin harcardım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kalan 3 m euronun 2 m nakit halil için 1 m da başka genç için harcardım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halil ve İrfancan gelirse yerli rotasyonumuz. Sağ Bek Berkan Mahmut Kesin orta saha için de ek olarak Aytaç var.

d97c30ca97aa351f4192d80dc3df06381473842.jpg

Abi devre arası da ismi geçmişti sanki.
EPLye kiralarlardı bence o zaman da, biz istesek vermeyebilirlerdi.

Her ne kadar forumda ithilaf olsa da İrfan'ın 5.5+Linnes'e sponsorla alınması bence daha kritikti o dönem, şu an elimiz çok rahat olacaktı.

Her ne kadar forumda ithilaf olsa da İrfan'ın 5.5+Linnes'e sponsorla alınması bence daha kritikti o dönem, şu an elimiz çok rahat olacaktı.
Ben maliyetinden bağımsız olarak beğenmiyordum adamı, ama epey yanılttı beni. FB gibi takımda fark yaratmak kolay değil.

Bu arada Sevilla Kounde'yi satarsa Boubacar Kamara'yı alıp stoper oynatmayı düşünüyormuş. Kabak ile ilgili bir haber yok.

irfan'ı iteledik, gedson'u aldık derken şimdi bizde gedson yok ama irfan devam ediyor. üstelik şampiyon da olamadık.

bu noktadan bakınca hamlemiz çok da mantıklı olmadı gibi.

tabi gedson'u getirirken 1.5 yıllık kiralık sanıyorduk bir çoğumuz. yine kandırıldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt