Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetenek olarak da büllüğü etmez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sergen de açık ara trnin en yetenekli futbolcusu bence ama adam rahattı futbolu şeyine takmadan oynadı ama tabi Hagiyle karşılaştırılması o arkadaşın beyin ölümü gerçekleştirdiğine kanıt.

Bejeke nasil yeni transferlerin hepsine lisans cikarabiliyor ya? Limitleri bizimkinden 150m asagida. Biz yabanci fazlaligindan mi cikaramiyoruz yoksa limiti aştigimiz icin mi cikaramiyoruz? Fazla yabancidan dolayi ise ozorn ile sekidikayi fesih edelim gitsin. Nelsson hatay macinda oynamali
Arttırdılar onların limitini.

Mevcut halde eksidelerdi.

Bu tinerciler niye böyle ya.
Bi tane tinerci arkadaşım var, diyor batacaksınız herkese 6-7 milyon dağıtıyorsunuz.

Düzgünce anlatıyorum.
Bak maaşları düşük, 22 yaşında 7 milyon verdiğimiz adamın maaşı 700K olduğu için senelik maliyeti vergisiz 2 milyon'a geliyor, siz 30 yaşına girecek adama 4 yıllık kontratla 3 bonservis + bonuslarla 3 milyon euro maaş veriyorsunuz, adamın yıllık maliyeti vergisiz 3.75 milyona geliyor ve bu adama 34 yaşına kadar yıllık 3 milyon euro maaşla besleme garantisi veriyorsunuz diyorum hala sizin bir oyuncuya verdiğiniz bonservise takım kurduk filan diyor.

Vallahi mal bunlar ya. Zeka kırıntısı bile yok. Bu sene nerdeyse ITÜ kazanacaktı, zehir gibi matematiği var, sosyal hayatında da 1500 IQ biridir ama konu futbol olunca çocuğun bütün devreler 404 veriyor.

Vallahi tesadüf değil bu.

Lemina, Andone ve Taylan transferin son günü gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, Nzonzi de az birkaç gün önce gelmişti. Eylül’ün ilk haftası buna benzer bir hafta olabilir

Bi tane tinerci arkadaşım var, diyor batacaksınız herkese 6-7 milyon dağıtıyorsunuz.

Düzgünce anlatıyorum.
Bak maaşları düşük, 22 yaşında 7 milyon verdiğimiz adamın maaşı 700K olduğu için senelik maliyeti vergisiz 2 milyon'a geliyor, siz 30 yaşına girecek adama 4 yıllık kontratla 3 bonservis + bonuslarla 3 milyon euro maaş veriyorsunuz, adamın yıllık maliyeti vergisiz 3.75 milyona geliyor ve bu adama 34 yaşına kadar yıllık 3 milyon euro maaşla besleme garantisi veriyorsunuz diyorum hala sizin bir oyuncuya verdiğiniz bonservise takım kurduk filan diyor.

Vallahi mal bunlar ya. Zeka kırıntısı bile yok. Bu sene nerdeyse ITÜ kazanacaktı, zehir gibi matematiği var, sosyal hayatında da 1500 IQ biridir ama konu futbol olunca çocuğun bütün devreler 404 veriyor.

Bence tanıyamamışsın arkadaşını. Analitik zekası olan bir kişi bu kadar saçmalamaz

Forum ölmüs yine.

mr-bean-rowan-atkinson.gif

Sizin Anders Pereira da Flamengo'ya kiralanmış.

Söylenenden geride bir adam belli ki.
Ben birkaç kez yazmıştım abi MANU konusunda, bu herifi düğünümde bile oynatmam diye. Ama bizim millet MANU'da oynuyor abiiiiii yov diye senin tabirinle ''dilliyordu''. Bence leş gibi topçu. MANU'da bu kadar kalması bile ilginç yani. Brezilya passaportlu olmasındandır muhtemelen.

Düzgünce anlatıyorum.

Arkadaşın ilkokul terk mi?

Bu nasıl arttırma peki admirim. Adamlar david luiz kaan ayhan gedson falan kovalıyormuş
Yüksek bonservis veremezler, kiralık ya da beleş adam alırlar anca.

Gedson konusunda peşinde olmaları kasıtlı, onların derdi Gedson değil.

Bu şerefsizler kayrılmasın bir bok olmaz ama kayrılıyorlar hala.

Düzgünce anlatıyorum.

Onlara laf anlatılmaz boşver bence. Benimde tinerci bir arkadaşım var aynısını bende ona anlatmaya çalıştım. Adamın bana verdiği cevap şu oldu: Evet yıllık 3 milyon euro veriyoruz ama onun karşılığında ligde şampiyonluklar yaşayacağız. Aynen bunu dedi mal herif.

Aynı adam daha önce de filozort Şenol hocasıyla ligde beş sene üst üste şampiyon olup bu beş senenin sonunu da CL şampiyonluğu ile süsleyeceklerini iddia ediyordu.

Hocanın Krasnodarlı zengin arkadaşı Falcao, Babel ve Feghouli’yi takımına transfer edip Rusya ligine üç yıldızı kazandıracak gibi geliyor sonunda.

Yüksek bonservis veremezler, kiralık ya da beleş adam alırlar anca.

Gedson konusunda peşinde olmaları kasıtlı, onların derdi Gedson değil.

Bu şerefsizler kayrılmasın bir bok olmaz ama kayrılıyorlar hala.
Bu sene şampiyon olamazlarsa büyük patlarlar diyecem de cl geliri 1 sezon idare eder onları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt