Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 1 eylül'e kadar nöbeti kilitleyelim. hakkımızda kolpadan duyum bile yok. takım rakip kaleye gidemiyor kanatlara yaratıcı oyuncu alamıyoruz ama sevgili imparatorumuzun kaleci ile stoperler arasındaki paslaşma fetişi için 7 m € para döküyoruz.

Başkan çıkıp diyor ki Feghouli ve Falcao ile vedalaşmak istiyoruz, maliyetleri fazla faydaları yok diyor. Müthiş imparatorumuz bu tipleri kadro dışı bırakıp u-19 antrenmanına yollamak yerine oynatmaya devam ediyor. Adam da zaten süre alıyorum, maaş da kallavi, ee İstanbul'da paran varsa güzel şehir diyip takımdan ayrılmayı dahi düşünmüyor.

1,5 milyon Euro bonservis ödenen adam 5-1'lik maçın rövanşında şov için 45 dakika oynatılıyor. Ee tabi Arda abisinin maç başı parası olmazsa fakr-u zaruret içinde bitap düşer. Lafa gelince oyuncuların geleceğine yatırım yapıyoruz.

Ben artık kendisini Galatasaray'ın sahibi sanan, gelişmeyi, tavsiye almayı, yanlış yaptığı şeylerde uyarılmayı kendine zul gören kişilerden sıkıldım. Ders almam ders veririm diyen köhnemiş şahıslardan kurtulmadan güzel futbol izlememiz imkansız.

Dogru degil bu yorumlar.

Allahtan çevremde jkli sayısı az olanlarda futbolla ilgisi yok zaten

Bunların limiti neyse de sattığın kadar alacaksın davası yok mu? Yani oyuncu satmadan bonservise nasıl para veriyorlar?

Bu sene şampiyon olamazlarsa büyük patlarlar diyecem de cl geliri 1 sezon idare eder onları
Seneye Avrupa'ya gidemezlerse Teixera ile Ghezzal'ı nasıl göndericez derdine düşerler.

Onların tek avantajı çoğu yabancının sözleşmesi seneye bitiyor.

Eylül'ü bilmem de 26 Ağustos'a kadar tıkırtı ve dahi şıkırtı olmayacak gibi. Uefa durumları belli olunca akarız artık kim gelip gidecek konusunda. Misal Luyindama'ya şimdi teklif varsa bile satılmaz, Randers 2. maç beklenir.

Yedlin'i satıp sağ bek yedeğini Berkan Mahmut-Yusuf'tan biri yapsak bari. Hem Yedlin maaşından kurtuluruz hem de tutarsa ara ara kontenjan sorunumuz hallolur orada. Mahmut 99 yılındaki Fatih Akyel gibi çıkış yapsa keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt