Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görkem düzenli oynayan adam değil miYakup Cinar'a göre ilgilendigimiz iki sürpriz topcu:
1: Atakan Karazor (menajer bizim yönetimle Istanbulda görüsmüs dün, görüsmeler sürüyor, hoca da istiyor)
2: Görkem Saglam (menajer ayni kisi, Görkem icin de görüsülmüs)
Eren Dinkci ile de ilgileniyoruz
Tamamdır şimdi olay çözüldü, Muslera ve Aanholt dışında genç oyunculardan ve yeni transferlerden oluşan bir kadro yaptım ona istinaden yazdım bunu. Kadro şöyle ;
Gitsin yahu, Mostafayı kaybetcez onun yüzünden balla şansla ite kaka giriyor zaten ilk 11 e , şimdi bu kadro ile Mostafayı görmek isterim, kim olursa bu kadronun forveti ihya olurDiagne gitmesin
Falcao ve Feghouli olsun babel feghoulinin yarisi maas aliyorGiden falcao ve babel olsun lütfen..
Galatasaray Bir His Takımıdır.
Gitmezzz hocayı dinlediysen anlamış olman lazım, sahip çıkacağız dedimarcao gitti bence
nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum ama transfermarkt'a göre kontratı bitiyor bu vatandaşın. transferi zor olmayabilir gibi.Görkem düzenli oynayan adam değil mi
Niye versnlr
Financial Fairplay bitti çok şükürşaka maka morutanda geldi kiralıksız çok iyi gidiyor transfer.. uzun zamandır şu işleri yapamamıştık bir de tutarsa uzun süreli başarı gelir..
İçim şişti ya romanya futbolunu trden daha fazla takip ettim bu süreçte. Heriflerin milli takım squadını ezberledim neredeyse:red:Morutan gelince fedaisi @Yusuf Kara napıyor diyordum tam ki hızır gibi yetişmiş