Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bana gerçekçi gelmiyor.

Eupen'den almaya paramız varken niyetlenmedik, sonra Everton aldı çalışma izni çıkaramadı, kiralamadık.

Sonra sanırım ciddi sakatlık yaşadı ve menajeri bizim kadrolu menajer çıktı adamın, hikaye gerçekçi durmuyor.
FFP’den dolayi almadik. Ocakta Ozan ve Garry satislarindan gelen parayla Marcao, Luyindama ve Diagne’yi aldik. Bir yerde Saracchi’yi de guney amerika’da oynarken takip ettigimizi ama Leipzig’e gittigini okumustum. Ya da Mustafa Demirtas soylemisti tam olarak hatirlamiyorum. Yani bu oyunculari izliyorlar ve gelisimlerini takip ediyorlar. Fatih hoca scout ekibi icin buyuk bir sans.

Bence satılan oyuncular Falcao, Feghouli, Babel veya Diagne değil. Belki bir ihtimalle Diagne'dir.

Bence oynayan oyuncularımızdan birini sattık diye düşünüyorum.

Marcao, Taylan, Kerem hatta Mohamed bile olabilir. Bu aralar adı çokça Fransa ile geçiyor.

Yonetımı tebrık etmek lazım hakıkaten genclesmeye oncelık verdıler umarım sahaya yansır Burak Elması desteklemıstım secımlerde Esref Hamamcıoglunu ıstemememın sebebı bıze genc baskan vızyon transfelerı lazım oldugu ıcındı.Vızyon transferı paran varsa kalıteyle sneıjder drogba gıbı yoksa butcene gore genclesme oyuncu al sat dusuncesıyle olur.

Yalnız 1 2 sene içinde limitler de iyice azalmışken rekiplerimiz ellerindeki ihtiyarları iteleyecek yer arıyorken biz çok rahat hareket edeceğiz. Müthiş bir transfer dönemi geçiriyoruz. Umarım hoca bir yolunu bulup elimizdeki mücevherleri fosile çevirmez.

Babel umarım bizi trollemiyordur.

Konunun oraya gideceğini farketmemesi imkansız.

sigara içenler varmış kendilerine dikkat etmiyorlarmış hiç
bartuğ sözleşme uzatmayı kabul etmemiş!
Kendi jenerasyonumun Galatasaray altyapısının neredeyse yarısını tanıyordum. Maalesef doğru bunlar. Yaş küçültmeler, arkadaş arasında oynanan maçlarda sakatlanmalar , sigara vs. Bu yüzden tanıdıklarımın hiçbiri A takımda oynayamadı. Üzücü ama gerçek.

Bence Marcao satilacak yerine yerli genc bir stoper gelecek

Stoper hattimiz Luyindama,Nelsson,Alpaslan ve transfer olacak

hb eyw

btw bu galasevgisi kim ya
hocaya yakın cümleler kuruyor

1629823193875.webp

aylar öncesinden oyuncuyu tarif ediyor. kaptan 1dk önce yazıyor falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt