Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel 1.5 milyon avro,falcao amerikaya 3 milyon euro iyi olur
FFP’den dolayi almadik. Ocakta Ozan ve Garry satislarindan gelen parayla Marcao, Luyindama ve Diagne’yi aldik. Bir yerde Saracchi’yi de guney amerika’da oynarken takip ettigimizi ama Leipzig’e gittigini okumustum. Ya da Mustafa Demirtas soylemisti tam olarak hatirlamiyorum. Yani bu oyunculari izliyorlar ve gelisimlerini takip ediyorlar. Fatih hoca scout ekibi icin buyuk bir sans.İşte bana gerçekçi gelmiyor.
Eupen'den almaya paramız varken niyetlenmedik, sonra Everton aldı çalışma izni çıkaramadı, kiralamadık.
Sonra sanırım ciddi sakatlık yaşadı ve menajeri bizim kadrolu menajer çıktı adamın, hikaye gerçekçi durmuyor.
Hos geldinnelsson duyumundan sonra g.sevgisine biat ettim musap.
Feg 3.8? Spn 2 maç 1111 içinde yok yani
Hagi ile kıyaslayanı raporlarım.Hagi ile kıyaslanacaksa sonun başlangıcı olur.
yakup çınar kalacak dedi maalesef yakup yıldız ile yaptığı yayındaFeghouli de gidebilir
EditFeg 3.8? Spn 2 maç 11
Diagne 2.4? Son 4 maç 3 kez 11?
Kendi jenerasyonumun Galatasaray altyapısının neredeyse yarısını tanıyordum. Maalesef doğru bunlar. Yaş küçültmeler, arkadaş arasında oynanan maçlarda sakatlanmalar , sigara vs. Bu yüzden tanıdıklarımın hiçbiri A takımda oynayamadı. Üzücü ama gerçek.sigara içenler varmış kendilerine dikkat etmiyorlarmış hiç
bartuğ sözleşme uzatmayı kabul etmemiş!
hb eywHos geldin
Arkadaşım yukarıda attığım kadroda yok işte neyini anlamadın ?