Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
Yarım kalan hikayemiz de mevcut. Oluru varsa ben çok sevinirdim.
Yoksada olmalı,dignedense 5 defa gomisi tercih ederim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarım kalan hikayemiz de mevcut. Oluru varsa ben çok sevinirdim.
Morutan > gsc he
Herif gelmiyor diye küstün gittin bıraktın bizi
Aşk olsun
Başka kim var ki satılabilecekÇok şükür Maecao değilmiş.
Nelsson Marcao tandemi için gün sayıyorum.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Dikkat edersen o donem Denayer(kiralik) haric bir tane genc oyuncu bile alinmadi. Hatta ben o donem cok elestirmistim o kadar oyuncu aldik bari 1 tane genc oyuncu takima kazandirsaydiniz diye. Yeni bir yapilanmaya giden bir takim ve teknik direktor vardi. Tudor Cenk Ergun ikilisi takim son iki yil sampiyonluk gormedigi icin tercihlerini tecrubeli oyunculardan yana kullandi.O dönem Kuru zaten takımdaydı.
FT geldikten yarım dönem sonra alındı Onyekuru.
Ben diyorumki uzun süredir takipteysek neden Dursun döneminde transfere 45 kağıt harcarken almadık? Adam kariyer sezonunu yaşamıştı ve 8 kağıda transfer olmuştu hadi almadın, takibindeyse çalışma izni alamadı ve neden kiralamadın?
Mohamed, Taylan ve ya Diagne.Başka kim var ki satılabilecek
Çok şükür Maecao değilmiş.
Nelsson Marcao tandemi için gün sayıyorum.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Bizim için Gedson dan sonra risksiz bir diğer transfer olurdu, bakalım. Ayrıldığı haberini görünce bi gülümsetti.Yoksada olmalı,dignedense 5 defa gomisi tercih ederim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha izkemedik bile tam komedi olur.mostafa gitmesin ya
Aynen tek şart o olur.Marcaoyu ancak yerine opsiyonlu ozan kabak kiralanirsa kabul edebilirdim hem kalite hem yerli bonus olurdu
Vhs mi, betamax mı olsun?Morutanin şöyle esasli bi sikils vidyo kasetini fm profili esliginde paylasir misiniz rica etsem.
Not. Vidyo kasette cennetli cicekli muzik olmazsa sevinirim. simdiden cok tşk
görkem daha 2 asist yaptı geçen maç hypedır şimdiYakup Cinar'a göre ilgilendigimiz iki sürpriz topcu:
1: Atakan Karazor (menajer bizim yönetimle Istanbulda görüsmüs dün, görüsmeler sürüyor, hoca da istiyor)
2: Görkem Saglam (menajer ayni kisi, Görkem icin de görüsülmüs)
Eren Dinkci ile de ilgileniyoruz
Yedlin, Diagne, Fegh, Falcao, Babel den biri inşallah.
Morutan'ı Şükrü reis getiriyormuş diyorlar
Ertan yazmış.Morutan'ı Şükrü reis getiriyormuş diyorlar
kalitenin adresigörkem daha 2 asist yaptı geçen maç hypedır şimdi
tgfp takip edenler izlemiştir